Neler Yeni

Sınıftan Bir Kişi Yaptığım Karışımı İçmiş! Ölmez Değil mi?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşın baya zekiymiş

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
Konu şaka gibi fakat gerçekse hastaneden önce Psikoloğa gitmesini tavsiye ederim. Deterjan olan şeyi neden ciddiye alıp içer ki bir insan? Normal zeka seviyesinde bir insanın deterjan içmemesi gerekiyor.

VorleN

80+ Silver
kanka troll değil ise sıkıntı yok. Ama bence hastaneye falan gitmesi lazım. Büyük ihtimal midesini yıkarlar bişey olmaz ama erken git bence beklme.
Hadi kızı doktora götürdün doktora ne diyeceksin doktor sana soracak ne oldu buna diye
sen maden suyu, bal, ayçiçek yağı, çiğ yumurta ve deterjan ile bir iksir yaptım o iksiri içti diyeceksin herhalde
Hocam ben ne yapayım şimdi tanımam etmem kızı 9. Sınıfım uzaktan eğitimden gördüm sadece gruota saçma bir muhabbet dönüyordu bende bunu içebilecek yoktur yazdım kızda içmiş benlik bir durum yok.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
Zamanında arkadaş çok susayıp dükkana gelmişti dükkanda duran 1 şişe (pet şişeye benzeyen bidonda) bir anda dur demeye kalmadan kafaya dikip %20 sini götürmüştü mideye sonra hastaneye gittik falan 3 4 gün falan yattı midesi falan yıkandı o ölmedi ise sabundan bişi olmaz.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
önce hastaneye sonra psikastriye götürün kızı. Akllından şüpheliyim

2mApoo

80+ Silver
Hocam ben ne yapayım şimdi tanımam etmem kızı 9. Sınıfım uzaktan eğitimden gördüm sadece gruota saçma bir muhabbet dönüyordu bende bunu içebilecek yoktur yazdım kızda içmiş benlik bir durum yok.
Vicdanın el veriyorsa hiç oralı bile olma. Ama vefalı adamım diyorsan ne yap ne et bul ve götür.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
usta silivri boşalmış senin için

buna yazan sen hadi neyse de detarjanı görüp içen IQ suz kızın kafasını

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
kız seni trollüyor

Top Bottom