Zamanında çamaşır suyunu içme suyu niyetine içen bne: bir şey olmaz.PUHAHAHAA CİDDİ Mİ LAN BU AJKSDHKHASDKHA
Mide oldu pancar motoru
kanka troll değil ise sıkıntı yok. Ama bence hastaneye falan gitmesi lazım. Büyük ihtimal midesini yıkarlar bişey olmaz ama erken git bence beklme.
Hocam ben ne yapayım şimdi tanımam etmem kızı 9. Sınıfım uzaktan eğitimden gördüm sadece gruota saçma bir muhabbet dönüyordu bende bunu içebilecek yoktur yazdım kızda içmiş benlik bir durum yok.Hadi kızı doktora götürdün doktora ne diyeceksin doktor sana soracak ne oldu buna diye
sen maden suyu, bal, ayçiçek yağı, çiğ yumurta ve deterjan ile bir iksir yaptım o iksiri içti diyeceksin herhalde
Zamanında canlı sümüklü böcek yemiş olan ben: o da bir şey miZamanında çamaşır suyunu içme suyu niyetine içen bne: bir şey olmaz.
Vicdanın el veriyorsa hiç oralı bile olma. Ama vefalı adamım diyorsan ne yap ne et bul ve götür.Hocam ben ne yapayım şimdi tanımam etmem kızı 9. Sınıfım uzaktan eğitimden gördüm sadece gruota saçma bir muhabbet dönüyordu bende bunu içebilecek yoktur yazdım kızda içmiş benlik bir durum yok.
kız seni trollüyorHocam ben ne yapayım şimdi tanımam etmem kızı 9. Sınıfım uzaktan eğitimden gördüm sadece gruota saçma bir muhabbet dönüyordu bende bunu içebilecek yoktur yazdım kızda içmiş benlik bir durum yok.
Lan ben su zannettim de içtim sen ne sandın olm kafa iyiydi galibaZamanında canlı sümüklü böcek yemiş olan ben: o da bir şey mi
Silmeseydin de görseydim keşke ilk.silindi