Sınıftan Bir Kişi Yaptığım Karışımı İçmiş! Ölmez Değil mi?

Arkadaşın baya zekiymiş

Konu şaka gibi fakat gerçekse hastaneden önce Psikoloğa gitmesini tavsiye ederim. Deterjan olan şeyi neden ciddiye alıp içer ki bir insan? Normal zeka seviyesinde bir insanın deterjan içmemesi gerekiyor.

kanka troll değil ise sıkıntı yok. Ama bence hastaneye falan gitmesi lazım. Büyük ihtimal midesini yıkarlar bişey olmaz ama erken git bence beklme.
Hadi kızı doktora götürdün doktora ne diyeceksin doktor sana soracak ne oldu buna diye
sen maden suyu, bal, ayçiçek yağı, çiğ yumurta ve deterjan ile bir iksir yaptım o iksiri içti diyeceksin herhalde
Hocam ben ne yapayım şimdi tanımam etmem kızı 9. Sınıfım uzaktan eğitimden gördüm sadece gruota saçma bir muhabbet dönüyordu bende bunu içebilecek yoktur yazdım kızda içmiş benlik bir durum yok.

Zamanında arkadaş çok susayıp dükkana gelmişti dükkanda duran 1 şişe (pet şişeye benzeyen bidonda) bir anda dur demeye kalmadan kafaya dikip %20 sini götürmüştü mideye sonra hastaneye gittik falan 3 4 gün falan yattı midesi falan yıkandı o ölmedi ise sabundan bişi olmaz.

önce hastaneye sonra psikastriye götürün kızı. Akllından şüpheliyim

silindi

Hocam ben ne yapayım şimdi tanımam etmem kızı 9. Sınıfım uzaktan eğitimden gördüm sadece gruota saçma bir muhabbet dönüyordu bende bunu içebilecek yoktur yazdım kızda içmiş benlik bir durum yok.
Vicdanın el veriyorsa hiç oralı bile olma. Ama vefalı adamım diyorsan ne yap ne et bul ve götür.

usta silivri boşalmış senin için

buna yazan sen hadi neyse de detarjanı görüp içen IQ suz kızın kafasını

kız seni trollüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,187
Üyeler
185,039
Son üye
fil necati 1
Geri