Müthiş(!) Sistemler Yapan Şahıs Hakkında Konu Açanlara Uyarı Verilmeli!

Bu adamın kim olduğunu hepimiz biliyoruz, bilmeyenler içinse söyleyeyim. Engin Dege. Forumda her gün 2-3 tane bu adamın konusunun açıldığını görmeye başladık. Bunları açanlar adama etkileşim kazandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar, bu tür konuları açanlar uyarı almalı veya birkaç günlük ban yiyebilir. Her gördüğümde rapor etmeye çalışıyorum bu arada.
ben bunu haftalar önce adminlere bildirdim zaten

Ben katılmıyorum çünkü insanların bilinçlendirilmesi lazım. Hiç bilmeyen biri gidip alabilir. Bence rencide edilmeden '' biz bunu almanızı önermiyoruz'' tarzı öneride bulunulabilir.

Haklısın

Uyarı yerine konu kitlesin daha iyi olur.
Zaten yeni veya az düşünen üyeler böyle konu açtığını düşünüyorum.
Gidipte @cagan_32 açacaka hali yok ya 😁

Uyarı yerine konu kitlesin daha iyi olur.
Zaten yeni veya az düşünen üyeler böyle konu açtığını düşünüyorum.
Gidipte @cagan_32 açacaka hali yok ya 😁
Konu kitlenince de akılları başlarına gelmiyor ki. O yüzden uyarı diyorum inadına.

Bu adamın kim olduğunu hepimiz biliyoruz, bilmeyenler içinse söyleyeyim. Engin Dege. Forumda her gün 2-3 tane bu adamın konusunun açıldığını görmeye başladık. Bunları açanlar adama etkileşim kazandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar, bu tür konuları açanlar uyarı almalı veya birkaç günlük ban yiyebilir. Her gördüğümde rapor etmeye çalışıyorum bu arada.
Benim bildiğim engin dege troll video atıyor arkadaşlar ama olmayadabilir onun dışında bende katılıyorum.

Donanım Arşivinin rakibi değil. Donanım Arşivi kurumsal. Youtubede kaç herkesi didikleyecek olsak bir sürü insan var. Sistem toplayıp diss atan. Gereksiz prim vermeyin yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,618
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri