Neler Yeni

Müthiş(!) Sistemler Yapan Şahıs Hakkında Konu Açanlara Uyarı Verilmeli!

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu adamın kim olduğunu hepimiz biliyoruz, bilmeyenler içinse söyleyeyim. Engin Dege. Forumda her gün 2-3 tane bu adamın konusunun açıldığını görmeye başladık. Bunları açanlar adama etkileşim kazandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar, bu tür konuları açanlar uyarı almalı veya birkaç günlük ban yiyebilir. Her gördüğümde rapor etmeye çalışıyorum bu arada.
ben bunu haftalar önce adminlere bildirdim zaten

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Ben katılmıyorum çünkü insanların bilinçlendirilmesi lazım. Hiç bilmeyen biri gidip alabilir. Bence rencide edilmeden '' biz bunu almanızı önermiyoruz'' tarzı öneride bulunulabilir.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Haklısın

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Uyarı yerine konu kitlesin daha iyi olur.
Zaten yeni veya az düşünen üyeler böyle konu açtığını düşünüyorum.
Gidipte @cagan_32 açacaka hali yok ya 😁

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Bu adamın kim olduğunu hepimiz biliyoruz, bilmeyenler içinse söyleyeyim. Engin Dege. Forumda her gün 2-3 tane bu adamın konusunun açıldığını görmeye başladık. Bunları açanlar adama etkileşim kazandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar, bu tür konuları açanlar uyarı almalı veya birkaç günlük ban yiyebilir. Her gördüğümde rapor etmeye çalışıyorum bu arada.
Benim bildiğim engin dege troll video atıyor arkadaşlar ama olmayadabilir onun dışında bende katılıyorum.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Donanım Arşivinin rakibi değil. Donanım Arşivi kurumsal. Youtubede kaç herkesi didikleyecek olsak bir sürü insan var. Sistem toplayıp diss atan. Gereksiz prim vermeyin yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,760
Üyeler
161,488
Son üye
Flwz
Top Bottom