son günlerde snapten türk kızlar ekleyip duruyor

Snap'ten kız düşmüyor. Düşenler de Kur'an yakmış gibi oluyor :D Snap'teki kızların gerçek hayattaki hâlleriyle âlâkası yok bence.

ya beyler dün snapten 3 kız ekledi diyorumki tanıyormuyum seni hayır diyor niye ekledin diyom ekleyemezmiyim diyor sorun değğişl diyom muhabbet ediyoz falan da dün bir kız daha ekledi direkt numara attı daha görmedi bile beni fake dicektim de 20k snap puanı var ben bu kadar çekici olduğumu bilmiyordum görüşmeden kız etkiliyotum neyim ben aşk meleğimi konu da tam napim yazmalık he
Hayır sen olayı farklı anlamaışsın bendede snapten günde 20-30 tane erkek istek atıyor demek ki hızlı ekleye çıkıyorsun ve onlarda görüp st yapmak istiyor

Hayır sen olayı farklı anlamaışsın bendede snapten günde 20-30 tane erkek istek atıyor demek ki hızlı ekleye çıkıyorsun ve onlarda görüp st yapmak istiyor
hayır st değil numara attı kız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya adımı çıkarcan bak ya foro at ya sus :D
LOw13ib__400x400.jpg
yazın tarlada çekinmiştim knk

kn
Snap'ten kız düşmüyor. Düşenler de Kur'an yakmış gibi oluyor :D Snap'teki kızların gerçek hayattaki hâlleriyle âlâkası yok bence.
knk önce instalarını alıyorum kızların işimi sağlama alıyorum yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kız sapık çıkabilir snapte birsürü var
yok trde yok fazla italyada fln var kızın 20k sc puanı var yazdım whatsapptan dönüş bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,922
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri