LTC Mosh Pit Ambidextrous vs Glorious Model D

kaancn

80+
Reaksiyon skoru
10
Yakın bi zaman mouseumu değiştirmeyi düşünüyorum, Fps oyunları oynadığım için Zowie bakıyordum ama Zowie bakarken karşıma Glorious çıktı ve Glorious Model D'nin elime uygun olduğuna karar verdim ama masam biraz dar diye Wireless bir mouse bakıyordum, arkadaşım LTC markasının wireless bir mouse'unu önerdi LTC markası benim klavyem ile aynı marka olduğunu öğrendim Gloriousu bir kaç senedir biliyorum ama LTCyi yeni duydum ve neredeyse ikiside aynı özelliklere sahip fiyatları neredeyse aynı tek fark tasarım ve Wireless olması birde sensörleri farklı. Glorious'un kablosu uzun ve neredeyse yok gibi bir şeymiş yorumlarında öyle yazıyor ben arada kaldım sizin söylediklerinize göre alıcam şimdi'den teşekkür ederim.
inCollage_20210323_205938165.jpg
Screenshot_20210323-203529_Samsung Internet.jpg

Model D nin fiyatı düşmüş, alınabilir gibi. LTC Mosh Pit ise 3335 sensör kullanıyormuş, fiyatına göre fena değil gibi. Fakat switchlerinin 10 milyon tıklama ömrü az gibi geldi. Tam bütçenizi söylerseniz daha iyi önerilerde bulunabilirim.

Model D nin fiyatı düşmüş, alınabilir gibi. LTC Mosh Pit ise 3335 sensör kullanıyormuş, fiyatına göre fena değil gibi. Fakat switchlerinin 10 milyon tıklama ömrü az gibi geldi. Tam bütçenizi söylerseniz daha iyi önerilerde bulunabilirim.
500 550 gibi ama aniden gelişti öylesine mouse bakarken Glorious Türkiyeye gelince alma kararı aldım

500 550 gibi ama aniden gelişti öylesine mouse bakarken Glorious Türkiyeye gelince alma kararı aldım
Kablosuz:
Kablolu:

Kablosuz:
Kablolu:
Razer Basilisk zaten şuan kullandığım mouse ile aynı kalıpta başka bir şeye geçeyim dedim G305i arkadaşım atmıştı tasarımı beğenmedim pek ama Deathadder olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablosuz:
Kablolu:
LTC'nin incelemelerine baktımda Youtube'dan atlama kopma vs. oluyomuş Glorious alıcam galiba yada daha iyi bi Wireless mouse bulursam onu alırım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,492
Üyeler
190,385
Son üye
yusufemreyalcin
Geri