The crew 2 vs Forza Horizon 4

The crew 2 vs forza horizon 4

• Oy kullanan toplam üye
    68
Motorlari sevdiğim için crew 2 aldım ancak forzanin verildiği hissi vermez diyorlar sizce hangisi?

Motor için aldıysan bişey diyemem ama mekanik, grafik, optimizasyon açısından açıkcası her açıdan Forza daha iyi, Crew 2 nin drift mekaniklerini gördükçe o fizikler... Midem bulanıyor.

Forza kadar kaliteli bir sürüş mekaniği yok. Crew'in sürüş mekanikleri vasat.

Ka
Motorlari sevdiğim için crew 2 aldım ancak forzanin verildiği hissi vermez diyorlar sizce hangisi?
Karşılaştırman bile hata olmuş dostum. Eğer Forza vs bütün yarış oyunları gibi bir anket yapsaydın o zaman belki biraz adil olabilirdi. Forza hepsinden 1 milyon kat falan daha iyi.

Motor için aldıysan bişey diyemem ama mekanik, grafik, optimizasyon açısından açıkcası her açıdan Forza daha iyi, Crew 2 nin drift mekaniklerini gördükçe o fizikler... Midem bulanıyor.
Optimizasyon dedin damarıma bastın :D
Forza keşke modlanabilir olsaydı.

Ka
Karşılaştırman bile hata olmuş dostum. Eğer Forza vs bütün yarış oyunları gibi bir anket yapsaydın o zaman belki biraz adil olabilirdi. Forza hepsinden 1 milyon kat falan daha iyi.
Amacım ikisini kıyaslamak değil. Sonuçlara göre ikisinden birini alicam.

Amacım ikisini kıyaslamak değil. Sonuçlara göre ikisinden birini alicam.
[/QUOTE]
Hmm o zaman kararını çoktan vermiş olman lazım 👍

Para olsa basarım fh4 ultimateye

Optimizasyon dedin damarıma bastın :D
Forza keşke modlanabilir olsaydı.

Oyunda 60 FPS kilidi var fakat RX 580 extreme OC ile (1500MHz core clock, 2150MHz memory clock) bazı yerlerde 35-40 lara düşüyordum ve grafikler çamur gibi.

Oyunda 60 FPS kilidi var fakat RX 580 extreme OC ile (1500MHz core clock, 2150MHz memory clock) bazı yerlerde 35-40 lara düşüyordum ve grafikler çamur gibi.
İade ettim hocam crew 2 yi forzanin indirme girmesini bekleyeceğim %10 bile indirme girse kafi. Crew 2 yi de denk gelirse denerim bi ara. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aseta corsa/carx drift racin online ultimate.
Asetto corsa zaten var ancak klavye ile oynanacak bi oyun değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,225
Üyeler
191,509
Son üye
suspeecctt
Geri