- Reaksiyon skoru
- 10,744
Cümleyi anlayana kadar oku, daha fazla mesaj yazıp kavgayı büyütmicemCümle kalmadı?![]()
Cümleyi anlayana kadar oku, daha fazla mesaj yazıp kavgayı büyütmicemCümle kalmadı?![]()
Kavga etmiyorum ki. Sen gelip durup dururken laf atmışsın. Şimdi de kendi kendine 70 kere aynı cümleyi okutturuyorsun.Cümleyi anlayana kadar oku, daha fazla mesaj yazıp kavgayı büyütmicem
"Gerçek dinleyici ego tatmini"Kavga etmiyorum ki. Sen gelip durup dururken laf atmışsın. Şimdi de kendi kendine 70 kere aynı cümleyi okutturuyorsun.
Tamam da sonra da Çağan'a söyledim yazmışsın, ben kendimi örnek bile vermedim konuya."Gerçek dinleyici ego tatmini"
Bir kaç soru
Bence bunlar laf atmak değil.
Çağan' a dedim yani mesajı çağan'a attım gibi. Yanlış anladın sen biraz.Tamam da sonra da Çağan'a söyledim yazmışsın, ben kendimi örnek bile vermedim konuya.
La öyle desene sen ya.Çağan' a dedim yani mesajı çağan'a attım gibi. Yanlış anladın sen biraz.
Popçulara saygım var ama onlarında bize saygıları olsun kendimi bildim bileli rap dinliyorum pop dinlediğim zaman ise türkçe pop dinlemiyorum harbiden neden rape laf atıp pop yapıyorlarbaşta yorum yazmayın konuyu nasıl kitlicem bilemedim sadece görüşümü paylaşıcam
şuan bir çok popçu var ve rapa laf atıyorlar
neymiş efendim pop daha derinmiş
pop daki derinlikl rapinkinin yarısının yarısıdan bile az pop anca hep aşk meşk ve berbat bir klip ile geliyor
ayrıca laf atanlarıda gördük
1.gün rap'e laf atanlar 2.gün rap şarkısı yayınlıyorlar ve rap'İ mahvediyorlar
yapmayın lütfen susun ve siz rap yapmayın
(mesaj yazmayın kitlerseniz sevinirim adminler),
bu arada okumaktan aciz boş yazma meillileri için
SORUN POPÇUNUN RAP'E LAF ATIP RAP YAPMASI
Fikrim senin kafan olmadığı yönünde, olay rap veya pop değil. Rastgele konu açıp istediğin herkese laf söyleyip sonra da "kınıyı kılıtlıyın buda bınım fıkrım" demeneğr konuyu boş buluyor iseniz mesaj kasmak yerine reaksiyon atınız
öğrenin artık reaksiyonları
istersen git tüm yorumlarıma baz umrumda değil
saçma da değil
rap pop ile aynı olamaz neyi boş ve saçma benim fikrim
burada asıl boşu ben dfeğil siz yapıyorsunuz
fikrin yok ise sus reaksiyon ver git
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeşiöm o reaksiyonlar zaten bu amaçla var
boş demek yer
ne bu yapılsın diye var
kardeşimFikrim senin kafan olmadığı yönünde, olay rap veya pop değil. Rastgele konu açıp istediğin herkese laf söyleyip sonra da "kınıyı kılıtlıyın buda bınım fıkrım" demen
hayır anlamadığım neden rap'e laf atarken rap yapıyorlar ben onu çözemedimPopçulara saygım var ama onlarında bize saygıları olsun kendimi bildim bileli rap dinliyorum pop dinlediğim zaman ise türkçe pop dinlemiyorum harbiden neden rape laf atıp pop yapıyorlar
Düzgünkardeşim
ben sana bunu sonradan yazmadım
başında dedim yazmayın diye fikirlerimi belirtmek istedim
mega zeka arkadaşım
bence harcanıyorsun
burada tartışma çıkartmıyorum sadece bu böyle dedim
burası özgür forum
aaaa gliome dedi abimiz açmamalıyım
sanane
git başka konuya
boşsa boş git
boşsa neden gelmeye zahmet ediyorsunuz ben bunu daha konunu başında dedim kilitlensin diye
biliyorum sizin gibi iki akılsız gelicek tartışma yapacak ben bu yüzden yazmıyorum
oldu beyfendi boş dediyse boştur
burada boş sensin boş konuysa sorunlu konysa burada klavye delikanlılığı yerine git report et
hayır tartışma olsun bir lafım yok daDüzgün
yaz
kardeşim
forumun olayı sen bir fikir atarsın, öbürü atar tartışma ortamı olur
tek bir şey yazıp kilitlensin denilmez
boş yapmak istiyorsan Tiktok ya da İnstagrama gidebilirsin
ben teknoloji forumunda senin boş konularını görmek istemiyorum
engelle o zamanDüzgün
yaz
kardeşim
forumun olayı sen bir fikir atarsın, öbürü atar tartışma ortamı olur
tek bir şey yazıp kilitlensin denilmez
boş yapmak istiyorsan Tiktok ya da İnstagrama gidebilirsin
ben teknoloji forumunda senin boş konularını görmek istemiyorum
Birtek ben mi rahatsız oluyorum da engelleyeceğim? Bütün forumun seni engellemesi mi mantıklı yoksa senin uslu bir çocuk olup boş konular açmaman mı? Konularının çoğu boş ve anlamsız.hayır tartışma olsun bir lafım yok da
türm tartışmayı ben çıkarmadım suç bana kitlendi
boş konuysa o zaman neden vakit harcıyorsun reaksiyon at git
sadece bunu istiyorum
boşsa raporla gitsin veya reaksiyon atın
sadec yazmayın şu lafı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
engelle o zaman