[Çözüldü] En Fazla 2000 TL Akıllı Saat Önerisi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
18,697
Hediye olarak alınacak. Samsung A50 Android telefonla birlikte kullanılacak, uyumlu olması gerekiyor.

Normalde Apple Watch düşünüyordum ama Android’lerle uyumlu olmuyor diye duydum. Sizce yine de Apple Watch almak mantıklı mı?

Bütçe: 1000-2000 TL. Daha uygun fiyatlara güzel bir saat öneriniz varsa daha iyi olur tabii.

Ekranı net olan (mümkünse OLED ekranlı) ve güvenilir bir markadan akıllı saat önerilerinizi rica ediyorum. :)

Erkek mi kullanacak , Kadın mı?

Teşekkürler, aklımdaki modellerden biriydi.
Bu bütçede Oppo Watch ve Huawei Watch GT2 Pro önerenler de çok, bunlar nasıl sizce, bir de uyumluluk problemi yaşatır mı acaba?
Hiç bilgim olmayan bir alan, saçma bir soruysa kusura bakmayın.
Reis samsung telefonla en iyi çalısan samsung saatler. Bence Aynı marka al. Çok daha optimize çalısıyor.

Reis samsung telefonla en iyi çalısan samsung saatler. Bence Aynı marka al. Çok daha optimize çalısıyor.
Çok sağol hocam. En mantıklısı o gibi görünüyor.
Apple Watch'a hiç bulaşmayayım değil mi öyleyse? Apayrı platformlar.

Teşekkürler, aklımdaki modellerden biriydi.
Bu bütçede Oppo Watch ve Huawei Watch GT2 Pro önerenler de çok, bunlar nasıl sizce, bir de uyumluluk problemi yaşatır mı acaba?
Hiç bilgim olmayan bir alan, saçma bir soruysa kusura bakmayın.
Huawei Watch GT 2'yi mağazada görmüştüm, görünüşü baya hoşuma gitti.Biraz kurcaladım gayet akıcı ve güzeldi ama diğerlerini bilmiyorum açıkçası.

Huawei Watch GT 2'yi mağazada görmüştüm, görünüşü baya hoşuma gitti.Biraz kurcaladım gayet akıcı ve güzeldi ama diğerlerini bilmiyorum açıkçası.
Teşekkürler yorumunuz için. GT2 Pro tasarım olarak en çok hoşuma giden oldu aslında, bir de safir ön cam ve titanyum kasa varmış, malzeme kalitesi de çok iyi. Ancak Samsung'larla uyumluluğundan emin olamadım. @bariskarali 'nin dediği gibi aynı markadan gitmek daha mantıklı olacak sanırım.

Son düzenleme:
Çok sağol hocam. En mantıklısı o gibi görünüyor.
Apple Watch'a hiç bulaşmayayım değil mi öyleyse? Apayrı platformlar.
Appleye hiç bulasma zaten. Sağlık uygulaması olsun. Bir sürü şeylerde sıkıntı yaşarsın.

Amazfit GTR2

Teşekkürler yorumunuz için. GT2 Pro tasarım olarak en çok hoşuma giden oldu aslında, bir de safir önce cam ve titanyum kasa varmış, malzeme kalitesi de çok iyi. Ancak Samsung'larla uyumluluğundan emin olamadım. @bariskarali 'nin dediği gibi aynı markadan gitmek daha mantıklı olacak sanırım.
Ufak bi araştırma yapın hocam çünkü Samsung telefon kullanıp bu saati kullanan vardır illaki.Youtube'dan da bakabilirsiniz.Şimdiden hangisini alırsanız hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,190
Üyeler
187,468
Son üye
Vito Corleone
Geri