350₺ Bütçe Kablosuz Kulaklık Önerisi

Kendim bayadır kullanıyorum. Ses kalitesi baya güzel, dışarı da hiç ses vermiyor.

Son düzenleme:
İyiymiş he bunu da ekledim listeye.
Kendim bayadır kullanıyorum. Ses kalitesi baya güzel, dışarı da hiç ses vermiyor.
magaza=koycebine&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Jbl t500bt alabilirsin 1 senedir kullanıyorum diyecektim ama sevmiyormuşsun

Arkadaşlar günlük kullanım için kütüphane gibi ortamlarda kullanılabilecek mümkünse ses kalitesi ve yalıtımı iyi olan kafa üstü kablosuz kulaklık önerisi yapabilir misiniz? Şimdiden sağolun.
Kullanıyorum öneririm

T500BT ve Soundcore Q10'dan birini alırdım ve tartışmasız T500BT alırdım diğeri günlük kullanım için çok kaba.
T500BT müzik ve ses kalitesi olarak baya iyi ilk başta ses kalitesi biraz garip gelmişti ama Q10 alacağıma kesinlikle T500BT alırdım.

Soundcore Q10.

T500BT ve Soundcore Q10'dan birini alırdım ve tartışmasız T500BT alırdım diğeri günlük kullanım için çok kaba.
T500BT müzik ve ses kalitesi olarak baya iyi ilk başta ses kalitesi biraz garip gelmişti ama Q10 alacağıma kesinlikle T500BT alırdım.
T500BT komple kulağı içine alıyor mu acaba? Bir de ses yalıtımı falan nasıldır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah canım listede var.

T500BT komple kulağı içine alıyor mu acaba? Bir de ses yalıtımı falan nasıldır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah canım listede var.
hocam komple kulağı içine almıyor ama ses yalıtımı konusunda anlamadığım şekilde başarılı diyebilirim.
Kraken TE ile karşılaştırmasını yolluyorum.

Ekler

• WhatsApp Image 2021-03-25 at 21.42.04.jpeg
    WhatsApp Image 2021-03-25 at 21.42.04.jpeg
    178.7 KB · Hit: 41
hocam komple kulağı içine almıyor ama ses yalıtımı konusunda anlamadığım şekilde başarılı diyebilirim.
Kraken TE ile karşılaştırmasını yolluyorum.
Usta aynısı benim arkadaşta da var ben kulağı komple kaplasın istiyorum.

Geri