Technopat VS Donanım Arşivi

Bence abartıyorsun. Orada daha fazla kural olduğu için daha çok iş yapıyorlar gibi duruyor ancak abarttığın kadar iş yapmıyor değiller.
Ben oaradakilerin görevlerini yaptıklarını iddia etmedim fakat bir rapor atınca geri dönüt sağlanıyor. Nedenini tam belirtemedim moderatör lütfen biraz daha açıklayıcı olsun dedi. Burada geri dönüt ayda yılda bir oluyor. Onu da sadece "banxtre" atıyor. Tek kişilik moderasyon ekibi kendisi.

Ne güzel işte insan görünce ne oluyo ya diyip bi gülüyor. Bizim de gülmeye ihtiyacımız var.
Espri vs. yok ki. Ortada gülecek bir durum da yok. Bilgisayarı pat diye atıyor. Gidiyor bilgisayarı vs. dişliyor. Ürünün sadece iyi yanlarını söylüyor. Ürün incelemek böyle olmamalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben oaradakilerin görevlerini yaptıklarını iddia etmedim fakat bir rapor atınca geri dönüt sağlanıyor. Nedenini tam belirtemedim moderatör lütfen biraz daha açıklayıcı olsun dedi. Burada geri dönüt ayda yılda bir oluyor. Onu da sadece "banxtre" atıyor. Tek kişilik moderasyon ekibi kendisi.
Zaten 3 tane moderatör var toplam. Birisi de yeni geldi.

Yok be, burda da 1 saatte raporum reddedildi. Bakıyorlar bence.

Espri vs. yok ki. Ortada gülecek bir durum da yok. Bilgisayarı pat diye atıyor. Gidiyor bilgisayarı vs. dişliyor. Ürünün sadece iyi yanlarını söylüyor. Ürün incelemek böyle olmamalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten 3 tane moderatör var toplam. Birisi de yeni geldi.
Zaten espri yok, dediğim gibi trajikomik mı denir ne denir bilmiyorum aslında komik olmayan ama güldüren bir şey insan ciddi bir şey beklerken böyle bir şey girince araya noluyo ya diyip bi afallıyor ve gülüyor. Benim hoşuma gidiyor açıkçası.

Karşılaştırmayı burada yapıp üstüne + veya -'leri söylememeniz komik. Moderasyon yanlış bilgi verenlerin mesajlarına "UYARI" bile vermiyor. Sadece ilgili olduğu konuya denk gelinen moderatör uyarı veriyor. Burada moderatörler sadece görüntü olarak var. Yanlış bilgi vermek yasak fakat rapor atınca mesajında yanlış bilgi ibaresi konulmuyor. O zaman niye kurallarda yanlış bilgi yasak?
Eğer herkese yanlış bilgilendirme uyarısı verseydik adam kalmazdı bu forumda. Yanlış bilgilendirenleri sözlü olarak uyarıyoruz veya mesajını siliyoruz. Eğer sadece görüntü olarak varsak istersen bir gün hiç girmeyelim foruma o zaman halini gör buranın :D

Hayret. Umarım "banxtre" dışında biridir de gözlerim yaşarır.
Kardeşim sen ne sanıyorsun ya?
Forumda 3 modarötör var zaten @Mehmet Yılmaz @banxtre @Vesemir
@Mehmet Yılmaz modarasyondan daha çok arka plan ile ilgileniyor tıpkı Recep baltaşın forumda modarötörlük yapmadığı gibi.
@Vesemir yeni başladı 3-4 gün oldu.
@banxtre tam anlamıyla modarötör olan tek kişi.
Dolayısıyla sen sadece banxtre ile karşılaşmış olabilirsin bu gayet normal bir şey sanki 30 tane mod var ve hepsi deneyimli kişiler gibi konuşuyorsun.

Hayret. Umarım "banxtre" dışında biridir de gözlerim yaşarır.
Diğer yönetimdeki arkadaşlarım ve yöneticimiz gayet aktif çalışıyorlar.
Böyle diyerek onların hakkına girmeyelim lütfen.
Biz bir ekip işi yapıyoruz.

Kardeşim sen ne sanıyorsun ya?
Forumda 3 modarötör var zaten @Mehmet Yılmaz @banxtre @Vesemir
@Mehmet Yılmaz modarasyondan daha çok arka plan ile ilgileniyor tıpkı Recep baltaşın forumda modarötörlük yapmadığı gibi.
@Vesemir yeni başladı 3-4 gün oldu.
@banxtre tam anlamıyla modarötör olan tek kişi.
Dolayısıyla sen sadece banxtre ile karşılaşmış olabilirsin bu gayet normal bir şey sanki 30 tane mod var ve hepsi deneyimli kişiler gibi konuşuyorsun.
İlk başta kardeşin değilim. Bir forumda nasıl konuşacağını öğren önce. İkinci olarak Technopat Sosyal 30 moderatörden oluşmuyor.
Bu öncesinde de aynıydı. Azıcık gözlem yeteneğiniz olsa fark edersiniz.

Geri