Keenetic Omni DSL Normal Modem Olarak Kullanılır Mı?

CptnAktaş

80+ Silver
Reaksiyon skoru
984
İyi günler şu anda ttnetin normal bir modemini kullanıyorum ethernet kablosu ile de pc de bağlı fakat sürekli hem wifi hem de kabloda internet kesilmesi yaşadığım için yeni modem alacağım. keenetic omni dsl önerdiniz fakat bu modem normal modem olarak ta kullanılıyor mu ?

İyi günler şu anda ttnetin normal bir modemini kullanıyorum ethernet kablosu ile de pc de bağlı fakat sürekli hem wifi hem de kabloda internet kesilmesi yaşadığım için yeni modem alacağım. keenetic omni dsl önerdiniz fakat bu modem normal modem olarak ta kullanılıyor mu ?
Evet kullanılır.

Modem zaten :D

Evet.

Aynı modeme sahibim ve çok kopma yapıyor. Dikkat et alırken. Benzer sorunları yaşayan insan sayısı çok bu modelde.

Evet kullanılır.
Modem olduğu için evet.
Hem modem hem router olması lazım.
teşekkür ederim bir kaç forumda kullanılmıyor diyen vardı benim de kafama takıldı peki ben şu anda modeme apartmanımızda bulunan internet kablosunu güç kablosunu ve modemden pc ye bağladığım kablo takarak kullanıyorum aynı şekilde kullanmaya devam edebilirim değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı modeme sahibim ve çok kopma yapıyor. Dikkat et alırken. Benzer sorunları yaşayan insan sayısı çok bu modelde.
zaten kopma olduğu için modem değiştiriyorum siz böyle deyince şüpheye düştüm

keenetic omni dsl önerdiniz fakat bu modem normal modem olarak ta kullanılıyor mu ?
Zaten kendisi modem. Modemi modem olarak kullanmak dışında Router modu veya Acc. Point modunda da kullanabilirsiniz. Birden fazla modu var.

Geri