LG Telefon piyasasından ÇEKİLİYOR!

Sami Järvi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,814
Bir an üzüldüm ilk telefonum LG G2 idi LG sonradan telefon konusunda sıkıntılar yaşasa da yine de inovatif tasarımlarla birçok kez karşımıza çıktı . Siz ne düşünüyorsunuz ?

Markanın en azından hatırladığım ilk telefonu G4'dü ve şekli çok hoşuma gitmişti. Üzdü.

F

Bir an üzüldüm ilk telefonum LG G2 idi LG sonradan telefon konusunda sıkıntılar yaşasa da yine de inovatif tasarımlarla birçok kez karşımıza çıktı . Siz ne düşünüyorsunuz ?
Lg g3 zamanının en iyi telefonlardan idi
Vay be....

Zamanında annem G4'ü kullanmıştı. Teknolojiye ayak uyduramadı sanırsam. O yüzden çekilmiş olabilir. Lakin hala bir efsane olarak akıllarda kazılı kalacak LG...

Zamanında annem G4'ü kullanmıştı. Teknolojiye ayak uyduramadı sanırsam. O yüzden çekilmiş olabilir. Lakin hala bir efsane olarak akıllarda kazılı kalacak LG...
şüphesiz hocam htc ve motorolanın yanında kendine yer bulacaktır

şüphesiz hocam htc ve motorolanın yanında kendine yer bulacaktır
HTC mi?? HTC'yi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Desire 820 modelinden az çekmedim. Telefon elimde alev alıyordu.

HTC mi?? HTC'yi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Desire 820 modelinden az çekmedim. Telefon elimde alev alıyordu.
hocam HTC de bir efsaneydi hatalı telefonları vardı ama efsaneydi hangi firma hata yapmaz ki :/

Geç bile olmuş.

Çekildi derken nasıl çekildi ürettiği telefonlarin garantileri bozuldu mu yani anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,267
Üyeler
183,811
Son üye
justali66
Geri