Enes Batur hakkında görüşleriniz

Chrollo04

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
4,692
Enes batur hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapmadan önce şu videoyu biraz izleyin.

Videoyu izlemedim ama eskiden severdim oyun videolarını izlemedim diyen yalan söylüyordur ama artık nefret ediyorum.

Videolarını izlemem sarmaz beni ama helal olsun. Yaşına göre çok büyük iş yaparak çok büyük paralar kazanıyor. Kendisini ve ailesini çok güzel yaşatıyor. Önemli olan da bu. Ailesine Faydalı bir birey olmak. Sonuçta uyuşturucu kaçakcılığı veya kadın ticareti yapmıyor. Emek verip birşeyler yapan insanlara herzaman saygım vardır.

Eskiden Gta 5 videolarını falan izliyordum ama Youtube algoritması sayesinde ana ekranıma düşmediği için izlemiyorum. Kurtlar vadisi izleyen birinin ana sayfasında Enes Batur olsa ne garip olurdu zaten. Gereksiz bir nefretimde yok.

Videoları hiç hoşuma gitmiyor ve bence zengin olduktan sonra çok değişti.
Neden hep bu tarz yorumlar sosyal medyada ünlü olanlar için söyleniyor. Mesela iş adamlarının hepsi doğuştan mı zengin oluyor? Kendinizde bu şekilde ünlü olsanız sizde illaki değişeceksiniz. Ne yapsın adam çok para kazanmaya başladığı zaman yine hala eskisi gibi oyun mu oynasın?

son 1-2 yıldır yaptığı içerikleri beğenmiyorum, ndng olduğu zamanlar güzeldi ama artık içerikleri saçma geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,708
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri