Sözel mi sayısal mı eşit ağırlık mı seçmeliyim?

İsmetPotter

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
Doluluk oranları vs bakınca en mantıklısı hangisi olarak kalıyor. 8. Sınıfım lgsye giricem 1-2 yıla seçeceğim erkenden karar vereyim istiyorum. Sinema-televziyon okuyacağım yönetmen olmak istiyorum. Sözel mi sayısal mı eşit ağırlık mı daha mantıklı olur?

Senin eşit ağırlık seçmen daha iyi olur.

Doluluk oranları vs bakınca en mantıklısı hangisi olarak kalıyor. 8. Sınıfım lgsye giricem 1-2 yıla seçeceğim erkenden karar vereyim istiyorum. Sinema-televziyon okuyacağım yönetmen olmak istiyorum. Sözel mi sayısal mı eşit ağırlık mı daha mantıklı olur?
Eşit ağırlık seç

Hele bir lise konularını gör, yapabiliyor musun yapamıyor musun ona göre seçersin alanını.

Bunu şimdiden düşünmen iyi bir şey bence. Hedefini belirlemişsin, Sinema ve Televizyon bölümü şu an sözel puanı ile öğrenci alıyor.

Bunu şimdiden düşünmen iyi bir şey bence. Hedefini belirlemişsin, Sinema ve Televizyon bölümü şu an sözel puanı ile öğrenci alıyor.
Teşekkürler. Sözel okuyan kişi sayısı ile eşit ağırlığık barajına göre seçmeliyim bence. Sözel daha az diye biliyorum eşit ağırlık seçen kişi sayısı daha fazla. Eşit ağırlık seçersem işsiz kalma ihtimalim var diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri