Apu sistem olarak bu iyi mi?

Sistem güzel fakat fiyatı pahalı.6-7 bin bütçeniz varsa gerçekten (yukarıda yazmışsınız) ben olsam 2.elden rx 570 4gb veya gtx 980 takarım.Ama 980 eski kalır sanki
Reis dediğim gibi 3 4 ay bekleyip 6 7 k ya sistem alabilirim fakat şuan evde biraz işler sıkıntılı ve artık oyun oynamak istiyorum zaten 1 aydır bak bak sıkıldım hani 200 lira ucuzlayacak diye 1 ay beklemek istemiyorum

Reis ben 7 k verebilirim fakat ailem şuan biraz sıkıntıda o yüzden apu almak istiyorum birde ekran kartı fiyatları malum
Tüm arkadaşlarımın pc si var bende pek oyun oynamıyorum zaten cs valorant conquerors blade gibi oyunlar oynayacağım
https://www.gamegaraj.com/urun/leo-3t10-full-set/ bu sistem monitor klavye falan her şey tam var alabilirsin cs valorant takır takır 144fps üstü açar ama conquerors blade i bilemem

Reis dediğim gibi 3 4 ay bekleyip 6 7 k ya sistem alabilirim fakat şuan evde biraz işler sıkıntılı ve artık oyun oynamak istiyorum zaten 1 aydır bak bak sıkıldım hani 200 lira ucuzlayacak diye 1 ay beklemek istemiyorum
O zaman alın hocam,1-2 yıl sonra maddi durumunuz iyice rahatlarsa ve stoklar falan düzelirse rx 580 8gb takarsınız.Zaten bu sizi csgo,valo,lol gibi oyunlarda 200+ fps'le götürür baya.

bu videodan fps değerlerine bakıp alabilirsin ama dediğim gibi lol fln oynıcaksan yada cs go attığım sistemi alamalısın monitörde var sen düşün o fiyata itopyada apular satılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İntel 9.nesil alınmaz
niye alınmasın

Çok pahalı sistem ekran kartı kötü,işlemci kötü,depolama ve bellek kötü ve pahalı.

Bu arkadaş anlamıyor sanırım pcden o.O2
Reis bişey sorabilirmiyiö bu apu işlemcinin içindeki ekran kartı neye bedel tahminen

Çok pahalı sistem ekran kartı kötü,işlemci kötü,depolama ve bellek kötü ve pahalı.

Bu arkadaş anlamıyor sanırım pcden o.O2
bütçesinden dolayı dedim yoksa biliyorum sizde yorum yapmak yerine bir sistem önerebilirsiniz

bu videodan fps değerlerine bakıp alabilirsin ama dediğim gibi lol fln oynıcaksan yada cs go attığım sistemi alamalısın monitörde var sen düşün o fiyata itopyada apular satılıyor

niye alınmasın
Hocam konu sahibini yanlış bilgilendiriyorsunuz ! Fiyatına göre rezalet sistemi hala savunuyorsunuz bu sistemi alacagına apu alsa daha karlı çıkar zaten o apu sistem 1050 Ti'lı sistemin gücünde hem daha ucuz.Bilmeden yorum yapmayın sinirleniyorum ya.

Reis bişey sorabilirmiyiö bu apu işlemcinin içindeki ekran kartı neye bedel tahminen
Neye bedel derken ? Anlamadım.

Sistem gayet güzel. Bu fiyata sadece 9100F + 1050 var normalde.

Geri