İ3 1115G4 vs Ryzen 3 3250u

Reaksiyon skoru
109
Bütçe
3800
İki işlemci arasında kaldım, sizce hangisi daha iyidir? Kullanım amacım oyun ağırlıklı(CS:GO, Valorant ,GTA5, Rocket League, R6S) ve Office programları.
Daha iyi alternatifler varsa bütçem 3800 1 kuruş üstü olmaz.

1115g4 çok daha iyi ryzen 3 apu daha yetersiz kalıyor

cpu performansında geçiyor açık ara
gpudada geçiyor sitede 11.nesil grafik yazıyor fakat altta 48 yürütme biriminden bahsediliyor büyük ihtimal iris xe iGpusu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İki işlemci arasında kaldım, sizce hangisi daha iyidir? Kullanım amacım oyun ağırlıklı(CS:GO, Valorant ,GTA5, Rocket League, R6S) ve Office programları.
ikinci elden 7700hq ve gtx 1050li bir laptopu ucuzdan yakalayıp azıcıkda pazarlıkla belki 3.8k yaparsın ama zor

iris xe değil uhd g4 dostum
G4 ve G7 iris olarak geçiyor. G1 UHD serisine çok yakın hatta direk UHD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İ3 olan daha mantıklı olur. O bütçede var mı bilmiyorum ama R5 2500U, 3500U falan varsa onları tercih et.

İ3 olan daha mantıklı olur. O bütçede var mı bilmiyorum ama R5 2500U, 3500U falan varsa onları tercih et.
kardeşim anlarmısın
i3 11.nesil dizüstünün rakibi ryzen mobil 5.nesil
amd eğer apu performansını arttırmazsa intel cidden amdnin başına bela olacak laptop tarafında(i3 i5 r3 r5 laptop tarafında)

kardeşim anlarmısın
i3 11.nesil dizüstünün rakibi ryzen mobil 5.nesil
amd eğer apu performansını arttırmazsa intel cidden amdnin başına bela olacak laptop tarafında(i3 i5 r3 r5 laptop tarafında)
R3 5300U ile i3 1115g4 modelini kıyasla bakalım hangisi daha iyi. 4/8 işlemci ile 2/4 işlemci bence kıyaslanamaz bile. Grafik birimi dersen de Vega 6 grafik birimi İntel tarafındaki G7 ile yarışacak güçte. 4. nesil R3 mobil işlemciler bile 4/4 yapıda ve Vega 5 ile geliyor.

Şuan İntel 11. nesil ile 3. nesil Ryzen mobil işlemcileri geçmeyi başardı ama 4 ve 5. nesil için daha alacak çok yolu var.

Geri