Çözüldü✓ 1TB SSD Bana Yeterli Olur mu?

yeterli olur. hangi ssdyi alacaksın? merak ettim.

Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu oyunlar ile yaklaşık 700gb'lik bir depolamam var. Bu yüzden sormuştum ve oyunlarda işlemci kullanımım çok çok yüksek. Ryzen 3 2200g, GTX 1050'ye darboğaz yapıyor ve ekran kartı %60'ı geçemiyor. Sizce bilgisayarımda virüs vb. bir şey mi var? Fazladan da pek dosyam yok açıkçası.
Virüstür. O işlemci 1650S bile besliyor ucu ucuna.

Bence bütçeyi zorla bunu al;
Evet gerçekten de senin önerdiğin ssd daha iyi. Değerlendireceğim. Teşekkürler dostum öneri için.

yokmuş ben daha ucuz sandım o modelleri. fiyatına göre çok iyi ozaman ssd980
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi ozaman hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler.

@ahlatliinsan,
Anladığım kadarıyla pek dosya aktarma ya da başka yorucu işlemlerle uğraşmıyorsunuz.
Sadece işletim sistemi kurup bir sürü oyun indirip oynamak istiyorsunuz, M.2'ye pek gerek yok.
Bütçenizi o kadar zorlamaya gerek yok, "SATA" bir SSD disk her türlü işinizi görecektir. Önerim:

@ahlatliinsan,
Anladığım kadarıyla pek dosya aktarma ya da başka yorucu işlemlerle uğraşmıyorsunuz.
Sadece işletim sistemi kurup bir sürü oyun indirip oynamak istiyorsunuz, M.2'ye pek gerek yok.
Bütçenizi o kadar zorlamaya gerek yok, "SATA" bir SSD disk her türlü işinizi görecektir. Önerim:
Aradaki 300TL'lik farka değer mi m2 almak? Eğer çok fark yoksa senin önerdiğin ssd daha iyi sonuçta 300TL az bir para değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,961
Üyeler
183,928
Son üye
arrosando
Geri