Ozaman ssd yetecektir diye düşünüyorum koskoca 1 tb hemen biteceğini sanmam.Arşiv vb. hiçbir şeyim yok. Bir tek oyun oynarım ve uzaktan eğitim ile uğraşırım.
yeterli olur. hangi ssdyi alacaksın? merak ettim.
Teşekkürler.Yeter
iyi ssd hayırlı olsun.![]()
Kingston A2000 SA2000M8/1000G 1TB 2200/2000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler.
Virüstür. O işlemci 1650S bile besliyor ucu ucuna.Teşekkürler.
Bu oyunlar ile yaklaşık 700gb'lik bir depolamam var. Bu yüzden sormuştum ve oyunlarda işlemci kullanımım çok çok yüksek. Ryzen 3 2200g, GTX 1050'ye darboğaz yapıyor ve ekran kartı %60'ı geçemiyor. Sizce bilgisayarımda virüs vb. bir şey mi var? Fazladan da pek dosyam yok açıkçası.
Evet gerçekten de senin önerdiğin ssd daha iyi. Değerlendireceğim. Teşekkürler dostum öneri için.Bence bütçeyi zorla bunu al;
![]()
Samsung 980 MZ-V8V1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 980 MZ-V8V1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 980 MZ-V8V1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.149,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
başka modeller de var ama zorlamasan da olur. a2000 de çok iyiEvet gerçekten de senin önerdiğin ssd daha iyi. Değerlendireceğim. Teşekkürler dostum öneri için.
Yok bu kadar az farkla Samsung ssd varken biraz daha zorlamamak ayıp olur.başka modeller de var ama zorlamasan da olur. a2000 de çok iyi
İyi ozaman hayırlı olsun şimdiden.Yok bu kadar az farkla Samsung ssd varken biraz daha zorlamamak ayıp olur.
Teşekkürler.yokmuş ben daha ucuz sandım o modelleri. fiyatına göre çok iyi ozaman ssd980
İyi ozaman hayırlı olsun şimdiden.
Aradaki 300TL'lik farka değer mi m2 almak? Eğer çok fark yoksa senin önerdiğin ssd daha iyi sonuçta 300TL az bir para değil.@ahlatliinsan,
Anladığım kadarıyla pek dosya aktarma ya da başka yorucu işlemlerle uğraşmıyorsunuz.
Sadece işletim sistemi kurup bir sürü oyun indirip oynamak istiyorsunuz, M.2'ye pek gerek yok.
Bütçenizi o kadar zorlamaya gerek yok, "SATA" bir SSD disk her türlü işinizi görecektir. Önerim:
![]()
Western Digital Blue WDS100T2B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue WDS100T2B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Western Digital Blue WDS100T2B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com