Çözüldü✓ 1TB SSD Bana Yeterli Olur mu?

yeterli olur. hangi ssdyi alacaksın? merak ettim.

Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu oyunlar ile yaklaşık 700gb'lik bir depolamam var. Bu yüzden sormuştum ve oyunlarda işlemci kullanımım çok çok yüksek. Ryzen 3 2200g, GTX 1050'ye darboğaz yapıyor ve ekran kartı %60'ı geçemiyor. Sizce bilgisayarımda virüs vb. bir şey mi var? Fazladan da pek dosyam yok açıkçası.
Virüstür. O işlemci 1650S bile besliyor ucu ucuna.

Bence bütçeyi zorla bunu al;
Evet gerçekten de senin önerdiğin ssd daha iyi. Değerlendireceğim. Teşekkürler dostum öneri için.

yokmuş ben daha ucuz sandım o modelleri. fiyatına göre çok iyi ozaman ssd980
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi ozaman hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler.

@ahlatliinsan,
Anladığım kadarıyla pek dosya aktarma ya da başka yorucu işlemlerle uğraşmıyorsunuz.
Sadece işletim sistemi kurup bir sürü oyun indirip oynamak istiyorsunuz, M.2'ye pek gerek yok.
Bütçenizi o kadar zorlamaya gerek yok, "SATA" bir SSD disk her türlü işinizi görecektir. Önerim:

@ahlatliinsan,
Anladığım kadarıyla pek dosya aktarma ya da başka yorucu işlemlerle uğraşmıyorsunuz.
Sadece işletim sistemi kurup bir sürü oyun indirip oynamak istiyorsunuz, M.2'ye pek gerek yok.
Bütçenizi o kadar zorlamaya gerek yok, "SATA" bir SSD disk her türlü işinizi görecektir. Önerim:
Aradaki 300TL'lik farka değer mi m2 almak? Eğer çok fark yoksa senin önerdiğin ssd daha iyi sonuçta 300TL az bir para değil.

Geri