『John Wick』
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
Amazon japonyada 7500 e 1660ti lı laptoplar falan var türkiyeye gelirmi sorunsuz şekilde?
İptal olma ihtimali var. İptal olmazsa sipariş gelir.Amazon japonyada 7500 e 1660ti lı laptoplar falan var türkiyeye gelirmi sorunsuz şekilde?
Gelirse geldikten sonra deneyimlerini buraya tekrar gelip yazarmısın knkBen aldım bekliyorum
Satıcısının Amazon olmasını özen gösterin. Yoksa gelmeme ihtimali var.Amazon japonyada 7500 e 1660ti lı laptoplar falan var türkiyeye gelirmi sorunsuz şekilde?
tabii kiGelirse geldikten sonra deneyimlerini buraya tekrar gelip yazarmısın knk
Satıcı amazonSatıcısının Amazon olmasını özen gösterin. Yoksa gelmeme ihtimali var.
Satıcı Amazon olsa dahi garip bir şekilde siparişler iptal olabiliyor. Şans işi diyelim.Satıcı amazon
Ben bol bol konuştum maille mecbur iptal ediyorlarmış tedarik edemiyorlarmışSatıcı Amazon olsa dahi garip bir şekilde siparişler iptal olabiliyor. Şans işi diyelim.
Ah be iptal olması üzdü uygun fiyata geliyordu oysa ki.Bende bir düşünmüştümBen bol bol konuştum maille mecbur iptal ediyorlarmış tedarik edemiyorlarmış
Laptop iptal olmadı ekran kartı iptal olduAh be iptal olması üzdü uygun fiyata geliyordu oysa ki.Bende bir düşünmüştüm
Amazon çin dende gelirmi. Ordada ucuz laptoplar varLaptop iptal olmadı ekran kartı iptal oldu