Laptop İçin SSD Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
5
Lenovo L340 kullanıyorum şu an içindeki 118gb ssd bana oldukça yetersiz geliyor. Yerine 500 gblık bir m2 ssd takmak istiyorum tek slot olduğu için mevcut olanla değiştireceğim.
Hangi ssd'yi önerirsiniz laptopumla da uyumlu olacak şekilde.

Lenovo L340 kullanıyorum şu an içindeki 118gb ssd bana oldukça yetersiz geliyor. Yerine 500 gblık bir m2 ssd takmak istiyorum tek slot olduğu için mevcut olanla değiştireceğim.
Bütçe nedir?

500 civarlarını verebilirim hocam
Alınabilecek tek disk, şu anlık bu gözüküyor:

Alınabilecek tek disk, şu anlık bu gözüküyor:
Teşekkür ederim o halde bunu sipariş ediyorum. Laptopuma takmak için ekstra bir aparata, kabloya ihtiyacım yok değil mi? mevcut olanı çıkartıp bunu takabilirim?

Teşekkür ederim o halde bunu sipariş ediyorum. Laptopuma takmak için ekstra bir aparata, kabloya ihtiyacım yok değil mi? mevcut olanı çıkartıp bunu takabilirim?
Evet, takabilirsiniz. Ek aparata gerek yok, laptopta SATA desteği yok muydu? Eldeki 120GB diskten olmasak daha iyi.

Adatanın hiçbir ürünü alınmaz asıl sandiks daha iyidir.
Keşke bir de doğru yazsaydın. AData Sandisk'den marka olarak daha kaliteli öncelikle. Ayrıca bu modelin herhangi bir sorunu yok. Kendim de kullanıyorum ki çok memnunum. Bayadır kullanıyorum en ufak hız düşüklüğü yok. Isınma yok.
Adatanın hiçbir ürünü alınmaz asıl sandiks daha iyidir.
Yaşın büyük ihtimalle 15'i geçmiyor Emoji atınca hemen kızgına değiştirdi emojisini :D Harbi komiksiniz.

Keşke bir de doğru yazsaydın. AData Sandisk'den marka olarak daha kaliteli öncelikle. Ayrıca bu modelin herhangi bir sorunu yok. Kendim de kullanıyorum ki çok memnunum. Bayadır kullanıyorum en ufak hız düşüklüğü yok. Isınma yok.

Yaşın büyük ihtimalle 15'i geçmiyor Emoji atınca hemen kızgına değiştirdi emojisini :D Harbi komiksiniz.
Kendi seviyeni bu kadar belli etmeseydin çocuk , kendi seviyenle uğraş bence ben fazla olurum.

M.2 Slotu olduğundan eminsiniz değil mi? Sonra elinizde kalmasın .d

Kendi seviyeni bu kadar belli etmeseydin çocuk , kendi seviyenle uğraş bence ben fazla olurum.
1.1k mesaj 300 reaksiyon skoru senin ne olduğunu açıklıyor. Daha fazla dikkate almayağım seni. Zaten etraf sen ve türevlerinle dolu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,993
Üyeler
191,199
Son üye
maggie
Geri