Evet araştır.Kablosuz mu?
Kablo çekebilir misin cihaz ile modem arasında kablosuz hiç birini önermem. Elinde olan wifi prodan farksız olacak.Önerdiğin bir ürün var mı? Hepsi çok pahalı. Repeater öneriniz var mı?
Teşekkürler.
Malesef öyle bir imkanım yok. TeşekkürlerKablo çekebilir misin cihaz ile modem arasında kablosuz hiç birini önermem. Elinde olan wifi prodan farksız olacak.
Kablo çekebilir misin cihaz ile modem arasında kablosuz hiç birini önermem. Elinde olan wifi prodan farksız olacak.
Gerek yok almana alırsan aynısının laciverti olacak. Bende 2*3 cihaz denedim hepsinde kesiklik oluyordu. kablo çektim aralarında sıfır hız kaybı 0 kesiklik.Malesef öyle bir imkanım yok. Teşekkürler
Olsun hocam yapacak bir şey yok. Eskisini birine vericeğim. Hocam bu üründe ethernet girişide var olmadı bağlarız alınır mı ürün?Gerek yok almana alırsan aynısının laciverti olacak. Bende 2*3 cihaz denedim hepsinde kesiklik oluyordu. kablo çektim aralarında sıfır hız kaybı 0 kesiklik.
Bilemiyorum, güzel ürün gibi gözüküyor.Olsun hocam yapacak bir şey yok. Eskisini birine vericeğim. Hocam bu üründe ethernet girişide var olmadı bağlarız alınır mı ürün?
![]()
TP-Link RE200 Dual Band 750 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link RE200 Dual Band 750 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link RE200 Dual Band 750 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com