YavuzZX
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 274
siz mi sipariş etmiştiniz ekran kartı;? sanki konuyu görmüştüm. geldi mi kart?Bende Amazon JP deki ucuz fiyatları görünce hayran oldum.
siz mi sipariş etmiştiniz ekran kartı;? sanki konuyu görmüştüm. geldi mi kart?Bende Amazon JP deki ucuz fiyatları görünce hayran oldum.
ama 3 kere iptal oldu kartlarınız üzdüBende Amazon JP deki ucuz fiyatları görünce hayran oldum.
Her gün 15 16 saat mi ?Hoşuma gitmekten ayrı hergun en az 15 16saat oynuyorum zararlımı yani
Geldi bile nerdeyse , İstanbul'da şuanama 3 kere iptal oldu kartlarınız üzdübu inş gelir
İstanbul'da gümrük kontrollerini yapıyorlardı en sonsiz mi sipariş etmiştiniz ekran kartı;? sanki konuyu görmüştüm. geldi mi kart?
burdan iptal olursa ne olur ?Geldi bile nerdeyse , İstanbul'da şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstanbul'da gümrük kontrollerini yapıyorlardı en son
Saçmalama , parasını ödedim kargoya verildi artık . sadece yarını beklemem lazımburdan iptal olursa ne olur ?
Yok canım 24 saatin 16 saatini oyun oynamak neden zararlı olsunHoşuma gitmekten ayrı hergun en az 15 16saat oynuyorum zararlımı yani
EvetSen 6700xt alan çocuk demi
kişilik meselesi kral ben sevmem mesela animeyle falanda alakam yokturJapon oyunlarını sürekli araştırıyorum ve aşırı seviyorum neden