Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Sen de buna inandın 
Ben kimse içmez diye düşünmüştüm ondan öyle bir mesaj yazmıştım.Deterjan falan neyse de bal içmeseymiş iyi olurmuş.
İkisine de şaşır.Hocam kusura bakmayın ama bu gerçekten gerizekalılık. Senin böyke bir sorunu konu açmana mı şaşırayım, arkadaşının içmemesi gerektiğini anlamamasına mı şaşırayım bilemedim.
Yaşıyor sağlık durumu HP: 70Öldü mü ? Son durum ne ?
Durumu iyi diye biliyorum bişey olmadı bildiğim kadarıyla.midesi yıkanır bişeyciği kalmaz
AminAllah akıl fikir versin.
Olması GerekenBağıra bağıra güldüm kusura bakma
İçme videosu var buraya atmam uygun olmaz diye atmıyorum.Sen de buna inandın![]()
Bişeyi yok diye biliyorum zaten olsaydı da sorumluluk kabul etmezdimiçerken sana mı sormuş ya da içen kişi beynini mi düşürmüş?
Deterjan diyoruz başka malzemelerle bastırılacak bir tarafı yok ilk 15 dakika içinde ölmediyse deterjan koymamıştır karışımaİçme videosu var buraya atmam uygun olmaz diye atmıyorum.
bir şey oldumu bariBen kimse içmez diye düşünmüştüm ondan öyle bir mesaj yazmıştım.
İkisine de şaşır.
Yaşıyor sağlık durumu HP: 70
Durumu iyi diye biliyorum bişey olmadı bildiğim kadarıyla.
Amin
Olması Gereken
İçme videosu var buraya atmam uygun olmaz diye atmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bişeyi yok diye biliyorum zaten olsaydı da sorumluluk kabul etmezdim![]()
detarjan içmiş çocuk mide ggArkadaşlar öylesine bir karışım sallamıştım sınıftan bir kız içmiş bir şey olur mu?
Aşağıya ss lerim bırakıyorum (malzemeleri yazan benim)
(Konu Troll Değildir)
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum![]()
İçindeki mavi şey deterjandan kaynaklı olduğunu düşünüyordum köpük vs. de resimde belli oluyor.Deterjan diyoruz başka malzemelerle bastırılacak bir tarafı yok ilk 15 dakika içinde ölmediyse deterjan koymamıştır karışıma