işlemcim 95 C yardım...

Oğuzhan Dündar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
Bütçe
5
arkadaşlar uzun zamandır işlemcim böyle ama ekran kartım 47 dereceyi geçmiyor tahminim işlemcideki dahili grafik kartını kullanıyor ekran kartım HD6510 1GB işlemcim Intel core 2duo e4600 herşeyi denedim ama ekran kartımı kullanmıyor sanırım yardım edebilir misiniz

bilgisayar biraz eski

arkadaşlar uzun zamandır işlemcim böyle ama ekran kartım 47 dereceyi geçmiyor tahminim işlemcideki dahili grafik kartını kullanıyor ekran kartım HD6510 1GB işlemcim Intel core 2duo e4600 herşeyi denedim ama ekran kartımı kullanmıyor sanırım yardım edebilir misiniz

bilgisayar biraz eski
Herşeyi denedimin içinde termal macun yenileme işlemi var mı?

Sistemin tam özellikleri nedir?

Bence daha çok sorun termal macun'un kuruması, kasanın hava akışının yetersizliği ve soğutucunun düşük olması gibi etkenlerden kaynaklı.

Termal macun en son ne zaman değişti? Kasa modeli nedir ve kaç fan var? Soğutucu stok soğutucu mu?

Ayrıca işlemcinin dahili grafik birimi yok.

Stok soğutucu oturmamış olabilir.

Aynı sıkıntı bende de vardı. Termal macun bakımını yapmadan önce i3 65 dereceyi görmüyordu. Bakımı yaptıktan sonra 103 dereceyi gördü. Sonradan farkettim fanın bir ayağı oturmamıştı ve termal macunla teması neredeyse yoktu. Sizde kontrol edin derim.

eski bir bilgisayar stok fanı var macun yok ama ekran kartı boşta hissediyorum zaten FPS değerlerinde azaldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fan dönüyor hocam
Hocam işlemciye temas etmiyorsa hiçbir anlamı yok, fanın pinini anakarttan çıkarın, sıcaklık aynı olur ise Fan oturmamış demektir. Aynı sorun bendede oldu kasayı yan çevirdim tırnakları oturtmadım ama tam teması sağladım. Şuan yükte 55°

termal macunu en son ne zaman yenilediniz veya yenilediniz mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,799
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri