Sınavım varmış ne yapacağımı bilmiyorum

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,600
Arkadaşlar bugün sınav varmış bende bilmiyordum ve gitmedim. Haliyle g aldım. Yarın da var gideceğim ama orada tanımadığım insanlar var ve ne yapacağımı bilmiyorum. İçime kapanık biriyim onlar 1 aya yakındır gidiyorlar kaynaştılar gruplaştılar ben tek oturucam kafayı yiyeceğim gibi duruyor. Ne yapacağım ayrıca sınav var hiçbir fikrim yok uzaktan eğitimle bir şey de anlamış değilim. Tonguç izleyeceğim ama ne kadar işe yarar bir fikrim yok. Bu sene en kötü teşekkür almam gerekli ne yapıcam yardım edin :(

Arkadaşlar bugün sınav varmış bende bilmiyordum ve gitmedim. Haliyle g aldım. Yarın da var gideceğim ama orada tanımadığım insanlar var ve ne yapacağımı bilmiyorum. İçime kapanık biriyim onlar 1 aya yakındır gidiyorlar kaynaştılar gruplaştılar ben tek oturucam kafayı yiyeceğim gibi duruyor. Ne yapacağım ayrıca sınav var hiçbir fikrim yok uzaktan eğitimle bir şey de anlamış değilim. Tonguç izleyeceğim ama ne kadar işe yarar bir fikrim yok. Bu sene en kötü teşekkür almam gerekli ne yapıcam yardım edin :(
Kaça gidiyorsun , bize sınav yok

her şey olmuş bitmiş değil lgs önem ver bence biran önce çalışmaya başla kendine günlük program hazırla toparlamaya çalış.
Hocam şimdi ben geçen sene düz geçtim bu sene taktir aldım ilk dönem, bu dönem boş geçemem olmaz, lgs de önemli evet ama daha çok var.

Git yazılını ol . Önemli olan lgs zaten .

ama orada tanımadığım insanlar var ve ne yapacağımı bilmiyorum. İçime kapanık biriyim onlar 1 aya yakındır gidiyorlar kaynaştılar gruplaştılar ben tek oturucam kafayı yiyeceğim gibi duruyor.
Boş ver milleti sen, sınava gir çık millete ne bakıyorsun, bırak istediklerini yapsınlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye
Et04
Geri