Neler Yeni

Sınavım varmış ne yapacağımı bilmiyorum

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bugün sınav varmış bende bilmiyordum ve gitmedim. Haliyle g aldım. Yarın da var gideceğim ama orada tanımadığım insanlar var ve ne yapacağımı bilmiyorum. İçime kapanık biriyim onlar 1 aya yakındır gidiyorlar kaynaştılar gruplaştılar ben tek oturucam kafayı yiyeceğim gibi duruyor. Ne yapacağım ayrıca sınav var hiçbir fikrim yok uzaktan eğitimle bir şey de anlamış değilim. Tonguç izleyeceğim ama ne kadar işe yarar bir fikrim yok. Bu sene en kötü teşekkür almam gerekli ne yapıcam yardım edin :(

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Arkadaşlar bugün sınav varmış bende bilmiyordum ve gitmedim. Haliyle g aldım. Yarın da var gideceğim ama orada tanımadığım insanlar var ve ne yapacağımı bilmiyorum. İçime kapanık biriyim onlar 1 aya yakındır gidiyorlar kaynaştılar gruplaştılar ben tek oturucam kafayı yiyeceğim gibi duruyor. Ne yapacağım ayrıca sınav var hiçbir fikrim yok uzaktan eğitimle bir şey de anlamış değilim. Tonguç izleyeceğim ama ne kadar işe yarar bir fikrim yok. Bu sene en kötü teşekkür almam gerekli ne yapıcam yardım edin :(
Kaça gidiyorsun , bize sınav yok

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her şey olmuş bitmiş değil lgs önem ver bence biran önce çalışmaya başla kendine günlük program hazırla toparlamaya çalış.
Hocam şimdi ben geçen sene düz geçtim bu sene taktir aldım ilk dönem, bu dönem boş geçemem olmaz, lgs de önemli evet ama daha çok var.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Git yazılını ol . Önemli olan lgs zaten .

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
ama orada tanımadığım insanlar var ve ne yapacağımı bilmiyorum. İçime kapanık biriyim onlar 1 aya yakındır gidiyorlar kaynaştılar gruplaştılar ben tek oturucam kafayı yiyeceğim gibi duruyor.
Boş ver milleti sen, sınava gir çık millete ne bakıyorsun, bırak istediklerini yapsınlar.

Top Bottom