- Reaksiyon skoru
- 39
İnkılap'ı halledersinde fen zor bir günde.Fen ve inkilap
İnkılap'ı halledersinde fen zor bir günde.Fen ve inkilap
Hocam lgs ye kadar elimden geleni yapacağım, galiba mantığa dayalı soracaklarmış. Eğer öyle olursa umut var bence.Şimdiye kadarki konular hakkında hiçbir şey bilmiyorsan LGS senin için bitti gibi bir şey.
İkisi de kolay dersler.Fen ve inkilap
Hocam bizim okul sınıfları dağıtıyor her sene.Aga sen şimdi sınıfındaki kimseyi tanımıyonmu 4 sene boyunca hiçmi arkadaş edinmedin yada okul falanmı değiştirdin.
sadece sınava girip çıksan yeterli olur kimseyle konuşmak zorunda değilsin ki bu zaman da zaten kimseye yaklaşmamak en iyisiArkadaşlar bugün sınav varmış bende bilmiyordum ve gitmedim. Haliyle g aldım. Yarın da var gideceğim ama orada tanımadığım insanlar var ve ne yapacağımı bilmiyorum. İçime kapanık biriyim onlar 1 aya yakındır gidiyorlar kaynaştılar gruplaştılar ben tek oturucam kafayı yiyeceğim gibi duruyor. Ne yapacağım ayrıca sınav var hiçbir fikrim yok uzaktan eğitimle bir şey de anlamış değilim. Tonguç izleyeceğim ama ne kadar işe yarar bir fikrim yok. Bu sene en kötü teşekkür almam gerekli ne yapıcam yardım edin![]()
Hocam lgs ye kadar elimden geleni yapacağım, galiba mantığa dayalı soracaklarmış. Eğer öyle olursa umut var bence.
Korkutucu geliyor.İkisi de kolay dersler.
1 günde biter.
Ne var tanımadığın insanlar varsa?
Garip.Korkutucu geliyor.
AZ bildiğim var ama öyle 80 alacak kadar yok.Sıfırmısın şuan?
seneye hiç tanımadığın bir yere gideceksin belki de her şey değişecek hocaların, arkadadaşların, okulun belki okuduğun şehir bile buna alışman lazımHocam bizim okul sınıfları dağıtıyor her sene.
Gerçekmi?8. Sınıf hayatımda geçirdiğim en kolay sınıf , 1-2 video Tonguç izle fullersin
Hocam ders var 5 dk sonra amaGarip.
Bitirirsin ikisini de buraya yazacağına başla anca yetişir.