Sınavım varmış ne yapacağımı bilmiyorum

Tonguç falan dinle anlarsın en azından bir şey yaparsın onlar önceden kaynaştılar diye utanma sende kaynaşırsın bende utanıyordum liseye yeni geçtim ama okula gittiğimde kız arkadaşım ile aynı sınıfa denk gelmiştik😎
Kız arkadaşım olmadığı için sorun yok 👍🏼
No girlfriend no cry👍🏼

Çalışın. Dersleri iyi dinlediyseniz sorun olmaz. 2-3 saat çalışmayla okul 1. oldum. dersi derste dinlediysen bir şey olmaz.

Arkadaşlar bugün sınav varmış bende bilmiyordum ve gitmedim. Haliyle g aldım. Yarın da var gideceğim ama orada tanımadığım insanlar var ve ne yapacağımı bilmiyorum. İçime kapanık biriyim onlar 1 aya yakındır gidiyorlar kaynaştılar gruplaştılar ben tek oturucam kafayı yiyeceğim gibi duruyor. Ne yapacağım ayrıca sınav var hiçbir fikrim yok uzaktan eğitimle bir şey de anlamış değilim. Tonguç izleyeceğim ama ne kadar işe yarar bir fikrim yok. Bu sene en kötü teşekkür almam gerekli ne yapıcam yardım edin :(
Dostum neden içine kapanık birisin sence sorunun ne?

Gerçekmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ders var 5 dk sonra ama
bunu söylemek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama burda seçim yapacaksın ve derse girmeyeceksin sınava çalışacaksın (zaten derse girip verim alamıyoruz diyenleri anlamıyorum 🙄)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,183
Üyeler
183,958
Son üye
senelerzorgecti
Geri