KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
Ben 8. Sınıfta hiç çalışmadımGerçekmi?
Matematik ve fen hep 100 dü
Bi edebiyat 72 di
Ben 8. Sınıfta hiç çalışmadımGerçekmi?
Salla dersi tekrarını edersin.Gerçekmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ders var 5 dk sonra ama
Gece 1'e kadar çalışırsan dokuz buçuk saatte halledersin bence.AZ bildiğim var ama öyle 80 alacak kadar yok.
Kız arkadaşım olmadığı için sorun yokTonguç falan dinle anlarsın en azından bir şey yaparsın onlar önceden kaynaştılar diye utanma sende kaynaşırsın bende utanıyordum liseye yeni geçtim ama okula gittiğimde kız arkadaşım ile aynı sınıfa denk gelmiştik![]()
Hemen başlıyorum o zaman.Gece 1'e kadar çalışırsan dokuz buçuk saatte halledersin bence.
Derste genelde burdayımÇalışın. Dersleri iyi dinlediyseniz sorun olmaz. 2-3 saat çalışmayla okul 1. oldum. dersi derste dinlediysen bir şey olmaz.
Dostum neden içine kapanık birisin sence sorunun ne?Arkadaşlar bugün sınav varmış bende bilmiyordum ve gitmedim. Haliyle g aldım. Yarın da var gideceğim ama orada tanımadığım insanlar var ve ne yapacağımı bilmiyorum. İçime kapanık biriyim onlar 1 aya yakındır gidiyorlar kaynaştılar gruplaştılar ben tek oturucam kafayı yiyeceğim gibi duruyor. Ne yapacağım ayrıca sınav var hiçbir fikrim yok uzaktan eğitimle bir şey de anlamış değilim. Tonguç izleyeceğim ama ne kadar işe yarar bir fikrim yok. Bu sene en kötü teşekkür almam gerekli ne yapıcam yardım edin![]()
bunu söylemek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama burda seçim yapacaksın ve derse girmeyeceksin sınava çalışacaksın (zaten derse girip verim alamıyoruz diyenleri anlamıyorumGerçekmi?
Hocam ders var 5 dk sonra ama
Gereksiz çalışmayın, iyi bildiğiniz yerlerin üstünde çok durmayın. Dersi derste dinlediysen zaten bir tekrar yeter.Hemen başlıyorum o zaman.
Zaten sınav ağırlıklı oluyor yazılılarda zorlamıyorlar ki 8. sınıftaBen 8. Sınıfta hiç çalışmadım
Matematik ve fen hep 100 dü
Bi edebiyat 72 di
Evet sonra lgs girmişti , 380 almıştımZaten sınav ağırlıklı oluyor yazılılarda zorlamıyorlar ki 8. sınıfta
Bu iyi olmadıHemen başlıyorum o zaman.
Derste genelde burdayım![]()
Çalışmazsan olacağı bellidir zatenEvet sonra lgs girmişti , 380 almıştım