2JZ-GTE
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,782
Şimdi Türk Dil Kurumu'nun sitesinden baktım aynı anlama gelmiyor.
Şimdi Türk Dil Kurumu'nun sitesinden baktım aynı anlama gelmiyor.
peki öneriniz var mı ?Şimdi Türk Dil Kurumu'nun sitesinden baktım aynı anlama gelmiyor.![]()
@Mert Özkaya atmış zaten pardonb
unu alacağım zaten
Düşük bütçede fiziksel 7.1 almak mantıklı değil birden fazla hoparlör olduğu için senkronize çalışmama sorunları var.peki öneriniz var mı ?
bir şey olmaz sefababa gibi saçma sapan bir şey yapmadınız yardım etmeye çalıştınız@Mert Özkaya atmış zaten pardon
peki sanal fakat windowsun yazılımından daha iyi sanal olacak şekilde öneriniz var mı ?Düşük bütçede fiziksel 7.1 almak mantıklı değil birden fazla hoparlör olduğu için senkronize çalışmama sorunları var.
bir şey olmaz sefababa gibi saçma sapan bir şey yapmadınız yardım etmeye çalıştınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peki sanal fakat windowsun yazılımından daha iyi sanal olacak şekilde öneriniz var mı ?
Ben olsam hyperx cloud 2 bluetooth olan modeli alırdım, kablolu modelini kullanıyorum her türlü ihtiyacımı karşılıyor.bir şey olmaz sefababa gibi saçma sapan bir şey yapmadınız yardım etmeye çalıştınız
peki sanal fakat windowsun yazılımından daha iyi sanal olacak şekilde öneriniz var mı ?
bu kulaklık zaten atıldıu acaba şey diye düşünmedinizmi benden önce biri aynı kulaklığı atmış bende aynısını atmışmıyım diye bir kontrol ediyim![]()
LOGITECH G G733 Lightspeed RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G733 Lightspeed RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemenwww.mediamarkt.com.tr
hocam arkada beden dersinden gelen sesler varken oyunda ses kasabilirmiyim ?Ben olsam hyperx cloud 2 bluetooth olan modeli alırdım, kablolu modelini kullanıyorum her türlü ihtiyacımı karşılıyor.
harbiden o ödülü hakettin tebrikler kasarsın gibime geliyor en kötü derse telefondan gir![]()
LOGITECH G G733 Lightspeed RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G733 Lightspeed RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemenwww.mediamarkt.com.tr
merka etme dostum gördüm ama bunu almanı öneririmbu kulaklık zaten atıldıu acaba
Yan odada darbeli matkap çalışırken valorant oynuyodumbu kulaklık zaten atıldıu acaba şey diye düşünmedinizmi benden önce biri aynı kulaklığı atmış bende aynısını atmışmıyım diye bir kontrol ediyim
hocam arkada beden dersinden gelen sesler varken oyunda ses kasabilirmiyim ?
ya abi küfür edip ban yemiyecemharbiden o ödülü hakettin tebrikler kasarsın gibime geliyor en kötü derse telefondan gir
yazdıklarınızdan sonra hitablarınıza dikkat edin bu saatten sonra öyle bir ortam kalmadımerka etme dostum gördüm ama bunu almanı öneririm