Gerçek 7.1 kulaklık önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bir şey olmaz sefababa gibi saçma sapan bir şey yapmadınız yardım etmeye çalıştınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düşük bütçede fiziksel 7.1 almak mantıklı değil birden fazla hoparlör olduğu için senkronize çalışmama sorunları var.
peki sanal fakat windowsun yazılımından daha iyi sanal olacak şekilde öneriniz var mı ?

bir şey olmaz sefababa gibi saçma sapan bir şey yapmadınız yardım etmeye çalıştınız

peki sanal fakat windowsun yazılımından daha iyi sanal olacak şekilde öneriniz var mı ?

Ben olsam hyperx cloud 2 bluetooth olan modeli alırdım, kablolu modelini kullanıyorum her türlü ihtiyacımı karşılıyor.

bu kulaklık zaten atıldıu acaba şey diye düşünmedinizmi benden önce biri aynı kulaklığı atmış bende aynısını atmışmıyım diye bir kontrol ediyim

Ben olsam hyperx cloud 2 bluetooth olan modeli alırdım, kablolu modelini kullanıyorum her türlü ihtiyacımı karşılıyor.
hocam arkada beden dersinden gelen sesler varken oyunda ses kasabilirmiyim ?

bu kulaklık zaten atıldıu acaba şey diye düşünmedinizmi benden önce biri aynı kulaklığı atmış bende aynısını atmışmıyım diye bir kontrol ediyim

hocam arkada beden dersinden gelen sesler varken oyunda ses kasabilirmiyim ?
Yan odada darbeli matkap çalışırken valorant oynuyodum o.O2

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri