Yani? Tarama yapmadın mı hala?f
fitgirlden daha önce 3 oyun indirmiştim fakat ilk defa böyle bi durum yaşıyorum orijinal sitesinden indirdim bu arada
Yani? Tarama yapmadın mı hala?f
fitgirlden daha önce 3 oyun indirmiştim fakat ilk defa böyle bi durum yaşıyorum orijinal sitesinden indirdim bu arada
sizde haklısınız ama korsan yinede kualnmayın disk doluysa ondanda yavaşlamış olabilriEvet korsan oyun indirilimemli fakat herkes bi oyuna 200 lira kadar para veremiyor maalesef, kur çok yüksek.
hocam isterseniz gamepass başvurabilirsiniz korsana elinizden geldiğince karşı olunArkadaşlar bugün fitgirl repack sitesinden AC 3 remastered indirdim ve pc çok yavaşladı güvenli bi site diye biliyordum eğer trojen falan bulaştırdıysa nasıl silebilirim.
Seninle alakalı, sıkıntı yaşamadımf
Kaspersky + Malwarabyteswindows defenderdan yaptım temiz çıktı ama windows defendera pek güvenemiyorum amatör
Çok güçlü bir sıkıştırma tekniği kullandıkları için uzun sürüyor. Fakat baya kota dostu. 70 GB yer kaplaması mi 30 GB kaplaması mi daha iyi.Evet setuplar çok uzun sürüyor
O zaman Fitgirl ile alakası yok bilgisayarının yavaşlamasının.O
O durumdan haberim var orijinal sitesinden indirdim