HDD ile böyle bişi yapmak mümkünmü?

BaranK

80+
Reaksiyon skoru
5
ARKADAŞLAR BİLGİSİYARIMDA 2 TANE 75GBLIK BİR HDD TAKILI 75 GBLIK IN 1TANESİNİ 50GB YAPIP ÇIKARILAN 25GB LIK ALANI DİĞER 75GB LIK HDD YE BAĞLAYABİLİRMİYİZ

şunu demek istiyorum 2 tane 75GB lık bir hdd var 2side pc ye bağlı 1 tane 75GB lık hdd yi bölmek istiyorum 50GB yapıp böldüğümüz 25GB alanı diğer 75GB lık alana bağlayıp onu 100GB yapabilirmiyiz?

İmkansız. Lütfen CapsLock kapa. Birde İkisinede oyun kurabilirsin sonuçta?

ARKADAŞLAR BİLGİSİYARIMDA 2 TANE 75GBLIK BİR HDD TAKILI 75 GBLIK IN 1TANESİNİ 50GB YAPIP ÇIKARILAN 25GB LIK ALANI DİĞER 75GB LIK HDD YE BAĞLAYABİLİRMİYİZ

şunu demek istiyorum 2 tane 75GB lık bir HDD var 2side PC ye bağlı 1 tane 75GB lık HDD yi bölmek istiyorum 50GB yapıp böldüğümüz 25GB alanı diğer 75GB lık alana bağlayıp onu 100GB yapabilirmiyiz?
Elinde toplam 150 GB alan var. Buna Windows vs. ekleyince zaten HDD'lerden biri gidiyor.
Normalde SSD al derdim. Ama depolama alanın yok gibi bir şey.
1 TB HDD satın al. Onu kullan.
İlerleyen zamanda da yanına güzel bir SSD eklersin.
Depolama anlamında rahatlama yaşarsın.

Aşağıya eklediğim linkten, uygun fiyatlı 1 TB HDD bakabilirsin.

SeaGate 1 TB 7200 Rpm

Elinde toplam 150 GB alan var. Buna Windows vs. ekleyince zaten HDD'lerden biri gidiyor.
Normalde SSD al derdim. Ama depolama alanın yok gibi bir şey.
1 TB HDD satın al. Onu kullan.
İlerleyen zamanda da yanına güzel bir SSD eklersin.
Depolama anlamında rahatlama yaşarsın.

Aşağıya eklediğim linkten, uygun fiyatlı 1 TB HDD bakabilirsin.

SeaGate 1 TB 7200 Rpm
şuan HDD alabilecek durumum yok 300TL lik bir bütçem var onlada ekran kartı almayı düşünüyorum

şuan HDD alabilecek durumum yok 300TL lik bir bütçem var onlada ekran kartı almayı düşünüyorum
1 TB HDD alabilirsin o parayla.
300 TL'ye ekran kartı ne alacaksın kral?

Geri