Öneri max. 3500TL telefon önerisi.

Styx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
459
Bütçe
3500
Kız kardeşime yeni telefon bakıyorum. Çok fazla oyun oynamaz, oynasa da pubg gibi değil temple run tarzı oyunlar oynar. İşlemci ve batarya kalitesi yüksek, fazla ısınma yapmayan, kronik sorunu olmayan 3000tl bandında telefon önerilerinizi bekliyorum.

Aklımdaki bazı modeller:
Poco x3
samsung m21, m31s, m31, a51 vs.

(m31s modeli diğer samsung modellerinden ucuz olmasına rağmen özellikleri daha iyi. Gördüğüm tek kötü yanı SAR değerinin iki katı fazla olması 0.756 W/kg değeri telefonun alınmasına engel olacak kadar yüksek mi?)

Kız kardeşime yeni telefon bakıyorum. Çok fazla oyun oynamaz, oynasa da PUBG gibi değil temple run tarzı oyunlar oynar. İşlemci ve batarya kalitesi yüksek, fazla ısınma yapmayan, kronik sorunu olmayan 3000tl bandında telefon önerilerinizi bekliyorum.

Aklımdaki bazı modeller:
Poco x3

(m31s modeli diğer samsung modellerinden ucuz olmasına rağmen özellikleri daha iyi. Gördüğüm tek kötü yanı SAR değerinin iki katı fazla olması 0.756 W/kg değeri telefonun alınmasına engel olacak kadar yüksek mi?)
M51 veya bütçeyi 90TL aşarak A71 olabilir. Xiaomi tarafında da Mi Note 10 Lite var.

Kız kardeşime yeni telefon bakıyorum. Çok fazla oyun oynamaz, oynasa da PUBG gibi değil temple run tarzı oyunlar oynar. İşlemci ve batarya kalitesi yüksek, fazla ısınma yapmayan, kronik sorunu olmayan 3000tl bandında telefon önerilerinizi bekliyorum.

Aklımdaki bazı modeller:
Poco x3

Redmi Note 8 Öneririm.

Eğer yurtdışı (IMEI atılmış) alma şansınız varsa Redmi Note 10 Pro öneririm hocam. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefondur kendisi. Bakabilirsiniz özelliklerine.

Aklımdaki bazı modeller:
Poco x3

M51 bakabilirsin @cagan_32 kullanıyor

Seçenekler fazla olduğundan karar vermek zor. Poco X3 NFC - Samsung M31s - Samsung M51 üçlüsünden hangisini önerirsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,705
Üyeler
187,967
Son üye
quârzenn
Geri