Yardım Displayport çalışmıyor

Efe Bulut

80+
Reaksiyon skoru
94
Merhaba arkadaşlar monitörümü laptopa bağlamak için mini display port to display port kablosu almıştım. İlk başta her şey normal gidiyordu sonra monitörden çözürlük ayarını değiştirdim ve iki ekran da gitti sonra display port kablosunun monitörden çıkarmaya çalıştım ve baya zorladım en son bir ses geldi içerden bıraktım. Sonradan farkettimki kilit gibi bir şey varmış kablo da ona basıp çıkarmak gerekiyormuş. Şimdi çıkardım ve yeniden monitörün arkasına taktığımda ekran gelmiyor. Sanırsam monitörün arkasından display port girişine hasar verdim ne yapmalıyım. monitör gamepower intence x60

hdmi yeri zaten var normalde de hdmi kullanıyodum ama 2k 165hz görüntü almak için displayport kullanmam gerekiyor ama display portu takdığımda monitöre görüntü gelmiyor
2k 165 hz destekleyen hdmi var diye biliyorum sürümüyle alakalıdır giriş de sıkıntı oluşmussa bilgisayarcıya götür yada garantisi varsa garantiye ver

2k 165 hz destekleyen hdmi var diye biliyorum sürümüyle alakalıdır giriş de sıkıntı oluşmussa bilgisayarcıya götür yada garantisi varsa garantiye ver
evet garantisi var eğer yapamassan garantiye vereceğim

Hdmi olurda sürümüne uyumlu kablo olması gerekiyor

Geri