Netflix almaya değer mi

Sinirlenebilirsiniz kızabilirsiniz fakat ben sitelerden izliyorum genelde hepsi bulunuyor.
O yüzden ben almayı uygun bulmuyorum.
Bulunuyor ama yoğun olmayan saat bulmak, site site dolanmak ve donmayan player aramak istemeyenler için netflix gayet iyi bir platform.

Hiç öyle bir problem yaşamadım. :)
Ben yaşamıştım o film sırf kaçak izledim 2 saatlik film 3 saatte bitmişti gerçekten sinir bozucu
Soruya gelecek olursak aktif olarak kullanırsan değer fiyatına

Ben yaşamıştım o film sırf kaçak izledim 2 saatlik film 3 saatte bitmişti gerçekten sinir bozucu
Soruya gelecek olursak aktif olarak kullanırsan değer fiyatına
aynen ben mesela aktif kullanmıyorum ama otamatik ödüyor ayda 1 2 dizi

Al gitsin. Helalinden dizi izle.

Sitede çıkan reklamlar 😯
BR-UH
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı geldiyse Amazon Prime alabilirsiniz.
birazcık daha fazla para verip kesinlikle netflix al bin kat daha iyi bir kaç lira ucuz vercem diye amazon prime a geçme dizileri baya kötü (twitch için ve oyun için demiyorum onlar için nimet zaten )

BR-UH

birazcık daha fazla para verip kesinlikle netflix al bin kat daha iyi bir kaç lira ucuz vercem diye amazon prime a geçme dizileri baya kötü (twitch için ve oyun için demiyorum onlar için nimet zaten )
hadi exxen neysede amazon :( (dizi için )

Bence de alma. İnternette çok fazla alternatif var. Korsan ama sonuçta var. Stremio uygulaması var. Bir nevi ücretsiz sitelerden değil de bilgisayarınıza indirdiğiniz netflix gibi bir uygulamadan film/dizi izliyorsunuz. O yüzden bana internette alternatif varken satın almak saçma geliyor.

Kaç kere izledin de baya kötü. Amazon Prime kullanıyorum ve çokta memnunum.

senin fikrin

Geri