Netflix almaya değer mi

Sinirlenebilirsiniz kızabilirsiniz fakat ben sitelerden izliyorum genelde hepsi bulunuyor.
O yüzden ben almayı uygun bulmuyorum.
Bulunuyor ama yoğun olmayan saat bulmak, site site dolanmak ve donmayan player aramak istemeyenler için netflix gayet iyi bir platform.

Hiç öyle bir problem yaşamadım. :)
Ben yaşamıştım o film sırf kaçak izledim 2 saatlik film 3 saatte bitmişti gerçekten sinir bozucu
Soruya gelecek olursak aktif olarak kullanırsan değer fiyatına

Ben yaşamıştım o film sırf kaçak izledim 2 saatlik film 3 saatte bitmişti gerçekten sinir bozucu
Soruya gelecek olursak aktif olarak kullanırsan değer fiyatına
aynen ben mesela aktif kullanmıyorum ama otamatik ödüyor ayda 1 2 dizi

Al gitsin. Helalinden dizi izle.

Sitede çıkan reklamlar 😯
BR-UH
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı geldiyse Amazon Prime alabilirsiniz.
birazcık daha fazla para verip kesinlikle netflix al bin kat daha iyi bir kaç lira ucuz vercem diye amazon prime a geçme dizileri baya kötü (twitch için ve oyun için demiyorum onlar için nimet zaten )

BR-UH

birazcık daha fazla para verip kesinlikle netflix al bin kat daha iyi bir kaç lira ucuz vercem diye amazon prime a geçme dizileri baya kötü (twitch için ve oyun için demiyorum onlar için nimet zaten )
hadi exxen neysede amazon :( (dizi için )

Bence de alma. İnternette çok fazla alternatif var. Korsan ama sonuçta var. Stremio uygulaması var. Bir nevi ücretsiz sitelerden değil de bilgisayarınıza indirdiğiniz netflix gibi bir uygulamadan film/dizi izliyorsunuz. O yüzden bana internette alternatif varken satın almak saçma geliyor.

Kaç kere izledin de baya kötü. Amazon Prime kullanıyorum ve çokta memnunum.

senin fikrin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,602
Üyeler
198,155
Son üye
Zeina
Geri