GTA 5 SATIN ALAMIYORUM

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar sistem düzelmiş giriş yapıp başka oyunları ekleyebildim ama gtayı alırken böyle bir hatayla karşılaşıyorum ancak başka ücretsiz oyunları kütüphaneye ekleyebiliyorum sebebi nedir

Ekler

• Screenshot_20200515_030000_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200515_030000_com.android.chrome.webp
    76.9 KB · Hit: 114
Naptin olm epic gamesi flnmi somurdun boyle dior fjfjjf saka maka sey yap inen bi oyun varsa durdur yoksa gtayi almis olabilirsin veya sunucu kaynakli bir hata olabilir yarin dene

Az önce yaşadım ve çözdüm :)
Şu videodakileri uygulaman yeterli olur. 3:34 den sonra hatanın nasıl düzeltileceğini gösteriyor.
Reis bende link sıkıntılı tekrar atabilir misin rica etsem 🤗

Az önce yaşadım ve çözdüm :)
Şu videodakileri uygulaman yeterli olur. 3:34 den sonra hatanın nasıl düzeltileceğini gösteriyor.
Çok teşekkürler dostum halletim video sayesinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Naptin olm epic gamesi flnmi somurdun boyle dior fjfjjf saka maka sey yap inen bi oyun varsa durdur yoksa gtayi almis olabilirsin veya sunucu kaynakli bir hata olabilir yarin dene
Yok ya ilk denememde bu oldu hesapta zaten 2 oyun vardı önceden 😂

Çok teşekkürler dostum halletim video sayesinde

Rica ederim :) Benim de ilk denememde oldu, Epic Games biraz fazla tedbir almış sanırım.

Geri