Yıldırım Beyazid
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 649
İndiriyorsanız da ileride indirimde satın alın ki parasını bir şekilde vermiş olun.merak ediyorum arkaaşlar sonra neden korsan indiriyorsun diyen tipler gelmeden söyleyeyim dedim
bir şey olmaz bence az yapmadım o işibazı yerlerde tekkişi için sıkıntı olmaz yazıyor bazıları günah diyor merakımdan soruyorum günahmıdır?
Ne alaka?ama şu şekilde düşünce de değil gibi geliyor
başka bir firma oyunu kopyalayıp ücratsiz bir şekilde sunuyor
imkanın var ama almıyosan günahtır ancak imkanın yoktur alamıyosundur o tartışılır.sonuçta onu yapan adam vergi veriyor elektirik faturası veriyor hepsini geçtim emek veriyor.bazı yerlerde tekkişi için sıkıntı olmaz yazıyor bazıları günah diyor merakımdan soruyorum günahmıdır?
en iyisi para verip almakNe alaka?
Parası için sunuyor. O parayı vermelisin
paran varsa korsan olmazsın bence , paran yokur ve 5 6 yıllık bir oyundur o olabiliremek hırsızlığı ama yinede korsan indirdiğim bi oyunu oynuyorum çünkü 250 liram yok :/
nE?başka bir firma oyunu kopyalayıp ücratsiz bir şekilde sunuyor
günah olup olmadığını sormuş. sen de bir şey olmaz demişsin. amel defterleri açıldı da benim mi haberim yok?bir şey olmaz bence az yapmadım o işi![]()
Evet. Şimdi alamıyorsanız da ileri de bir şekilde al.en iyisi para verip almak![]()
ONE PIECE World Seeker Steam'de (steampowered.com)paran varsa korsan olmazsın bence , paran yokur ve 5 6 yıllık bir oyundur o olabilir