korsan oyun indirmek günah mıdır ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yok değilim ya :) o kadar zamanda kazanacağı parayı kazanmış olacak zaten adam diyorum çıkıp daha 1-2 ay önce çıkmış bir ouounun korsanını almam açıkçası
tamam da adam senin fikrini sormamış ki? "günah mı değil mi?" demiş. dinimizde süre aşımı mı var?

1617446625383.png

param yok yüklüyorum şuana kadar parayla aldığım tek oyun pubg korsan emek hızlığıdırr diyenler ağlayabilir

Derste bi ara konusu geçmişti.Din hocası günah demişti.Emek hırsızlığı,kul hakkı sonuçta.

yok değilim ya :) o kadar zamanda kazanacağı parayı kazanmış olacak zaten adam diyorum çıkıp daha 1-2 ay önce çıkmış bir ouounun korsanını almam açıkçası
Adam daha çok para kazanamaz mı?

Diğer oyunlar için de ek para gerekiyor.

Bence değil, oyununun cracklenmesini istemeyen yapımcı daha iyi koruma koyabilirdi. Ayrıyeten crack sitelerine telif atmıyorlarsa rızaları vardır demek. Korsan oyun kullanmak günah değildir.

Bence değil, oyununun cracklenmesini istemeyen yapımcı daha iyi koruma koyabilirdi. Ayrıyeten crack sitelerine telif atmıyorlarsa rızaları vardır demek. Korsan oyun kullanmak günah değildir.
Emek hırsızlığı ve kul hakkı günah değil yani şimdi öyle mi?

Her türlü koruma bir süre sonra kırılıyor.

eve hırsız girse "daha kaliteli kapı alsalardı" mı diyeceksin? bi de abi dini konularda nasıl bu kadar kolay yazabiliyorsunuz? diyanet bununla ilgli açıklamış günahtır diye? sen kimsin fetva veriyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rızaları olmasa telif atarlardı tek tek. Atmadıklarına göre indirilmesine rızaları var.
başka ülkelerde ceza işliyor. bizim ülkede işlemiyor dsotum. azcık oksijen al yara bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Bizi ilgilendiren bir şey yok indirirsen indir.Günahsa hesabını verirsin.
indiririm tabii ki de indriyorum zaten kendi oyununuz gibi savunmasanız keşke indirin oynayın silin gitsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri