korsan oyun indirmek günah mıdır ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bunun dinayetle ne alakası var açıklarmısın
fetvaları kim veriyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

indiririm tabii ki de indriyorum zaten kendi oyununuz gibi savunmasanız keşke indirin oynayın silin gitsin
ben oyun yapımcısını savunmuyorum ki. etik olarak yanlış olan bir şeyi söylüyorum. aynı kafa yarın benim ürettiğim şeyi de çalar. bir makale yazarım onu da çalar.

mesela 1500 lira vermeyip orjinal windows almadıysan ve yüklü olanı aktifleştirdiysen oda günah :D
Hocam ama ben bedava olanı kullanıyorum. Windows bedava sunuyor. Sadece altta etkinleştir yazıyor. Neden gunah olsun ki

Hocam ama ben bedava olanı kullanıyorum. Windows bedava sunuyor. Sadece altta etkinleştir yazıyor. Neden gunah olsun ki
etkinleştirmediysen sorun yok hocam hakkındır ama etkinleştirirsen hak geçer

bence değil saçman sapan oyunlara para verdiriyorlar asıl o günah soyut bir şeyi beleş oynamak değil

fetvaları kim veriyor?

ben oyun yapımcısını savunmuyorum ki. etik olarak yanlış olan bir şeyi söylüyorum. aynı kafa yarın benim ürettiğim şeyi de çalar. bir makale yazarım onu da çalar.
ya boş yapma git kumda oyna

bazı yerlerde tekkişi için sıkıntı olmaz yazıyor bazıları günah diyor merakımdan soruyorum günahmıdır?
eğer paranız yoksa çok oynamak istiyorsanız aileniz izin vermiyorsa sıkıntı olmaz bence. eğer paran var bilerek almıyorsan emek hırsızlığına girer buda günah bir şey tabii ki.

ya boş yapma git kumda oyna
sana acıyorum. ailene üzülüyorum. yazık.

eğer paranız yoksa çok oynamak istiyorsanız aileniz izin vermiyorsa sıkıntı olmaz bence.
sencesi önemli değil ki. adam günah mı diye sormuş. fetva makamlarının dediği önemli.

bence değil saçman sapan oyunlara para verdiriyorlar asıl o günah soyut bir şeyi beleş oynamak değil
adam günah mı diye sormuş. fetva makamlarının dediği önemli.

paanız yoksa crack varsa satın alın bu arada günah emek hırsızlığı ama harrammı orasını bilemiyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri