Gameloop beta yüklensin ve 90 fps e ayarlasın, ayrıca grafik ayarlarından karehızını son seçeneğe alsın, emulatör'ü ayarlarından da işlemciyi ve ramları tam yapsınSelamlar. Bir tanıdık için soruyorum. Emulatorden PUBG Mobile oynuyor fakat anlık takilmalar oluyormuş. Akıcılık yokmuş oyunda. Sebebi ne olabilir? Sistem özellikleri: Amd Ryzen 9 3900x - Rtx 2070 - 32gb ram
Bilmeden konuşma bende hiç donmuyor,çünkü EMÜLATÖR
o sistemlede al PUBG oyna be kolsuzmusunda mobil oynuyorsun
Hayır onun ayarları var yapınca hiç donmadan oynayabiliyorsunEmülatör olduğundan dolayı gayet normal.
Bilmeden konuşma bende hiç donmuyor,
Adamın zevkine karışma istediğini oynar ve fikrin yoksa konuyu kirletmenin anlamı yok
Hayır pubg steam oyniyorum ve mobile oyunu emulatörden açtın diye kasacak diye bir şey yok, daha fazla boş mesaj yazarak konuyu kirletme.maximum mobile PUBG oynayan zekası
Hayır PUBG steam oyniyorum ve mobile oyunu emulatörden açtın diye kasacak diye bir şey yok, daha fazla boş mesaj yazarak konuyu kirletme.
Kasma olabilir ama akıcılık yok diyor yani ayarlardan 30 fps limitini açmış olabilir veya yapılması gereken ayarları yapmamıştırbuna gerçekten gülünür işte.
bu arada bende "oyniyorum".
sabırlı davranıp hala açıklıyorum emülatörün bak direk emülatörün kasma sorunu var olay ekran kartınla işlemcinle alakalı değil fark edersen oynayan çoğu kişide ıpad den oynuyor sen mobile şeyi emülatör le pc den oynamaya çalıştığın için kasıyor
Pubg ile alakam da yoktur sevmem de zaten mobili de asla oynamam. Tanıdık rica etti insan gibi cevap vermek varken gidiyorsun sacma sapan bir cevap veriyorsun. Küfür ettik sanki dediğine bak. Hem ben oynuyor olsam bile bu seni alakadar etmez.çünkü EMÜLATÖR
o sistemlede al PUBG oyna be kolsuzmusunda mobil oynuyorsun
İnsanların zekalarıyla dalga geçmeye çalışırken kendi zekanı belli etmişsinmaximum mobile PUBG oynayan zekası
oyun mobil olduğu ve sen MOBİL oyunu pc de emülatörde açmaya çalıştığın için kasıyor
bencede bilmeden konuşma
tmmİnsanların zekalarıyla dalga geçmeye çalışırken kendi zekanı belli etmişsin. Bilmediğin bir şey hakkında konuşma bari. Emulatör olduğu için kasmıyor, gerekli ayarları yapmamıştır. Benim Q9300 sistemde kasmıyor da adamın Ryzen sisteminde mi kasacak? Güldürme beni, yazık sana.