sanırım virüs girdi (lütfen yardım)

AdomSegat

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,777
evet arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi sanırım virüs girdi bu konuyu bile açarken o kadar zorlandımki siteye bile girmedi bilenler lütfen yardım etsin ücretsiz ne kullanıyım antivirüs kısa sürücek bir şey varmı yöntem olarak sistem 4 gb ram i3 5500 500 hdd biliyorum sistem düşük ama zaten yazın tatilde sistem alanakadar bunla idare ediyorum valorantta 80 70 fps alıyorum bana yetiyor ama bugün bi crack oyun indirdin grimdawn açıkçası oyunu çok sevdim ama denemek için crack denemek istedim hiç bilmiyorum crackleri falan ama bi indirdim feci yavaşladı yeniden başlatırken oyunda ÖZELLİKLEDE TARAYICIDA sekmeden sekmeye gidemiyorum çok feci drop yiyorum lütfen bilen yazsın

Malwarebytes ile kötü amaçlı yazılımları, Kaspersky ile de virüsleri taratın.

Bilgisayarınızdaki içeriğe göre değişir.

Ya ben de ondan bahsetmiyorum ki :D Bilgisayarınızdaki dosya sayısı desem daha doğru olur herhalde.

antivirüsde kullanmıyorum zaten windowdanda uyarı gelmedi kendi kendine drop yemeye başladım

Hocam, neye bakıyorsunuz ki anlamadım. Teker teker ne kadar ve kaç büyüklükte dosyanız olduğunu mu sayacaksınız :D Yapmanız gereken şeyleri söyledim zaten.

Malwarebytes indirip kötü amaçları yazılımları, Kaspersky indirip virüsleri taratın.

tamam dır c diskime bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki karspersky ve malware ücretsizmi ve nerden indirebilirim e
Ücretsiz. Sitesinden indir.

görev yöneticisinden kullanımı en çok şüpheli programı kapat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,587
Üyeler
188,279