Burak.twitchNietral
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 147
Arkadaşımın bilgisayarı yok ve birlikte oyun oynamak istiyoruz. O mobilden ben pc den gireceğim. Bildiğiniz güzel, saran oyun var mı? Hikaye falan fark etmez.
Knk hiç hoşuma gitmiyor yaRoblox![]()
Risk e bir ara baktım nasıl bir oyunAmong us
Risk global domination
(benim teldeki biriyle oynadığım oyunlar)
çok oynadım artık baydı bir süre sonra ikimizde sevmiyoruzPUBG mobile
ApexArkadaşımın bilgisayarı yok ve birlikte oyun oynamak istiyoruz. O mobilden ben pc den gireceğim. Bildiğiniz güzel, saran oyun var mı? Hikaye falan fark etmez.
Sağolasın bir bakıyım ben bilmiyorum bu oyunulegends of runetera
Güzel oyun aslında çıkınca denemek lazımApexama mobile bir ay kadar sonra çıkyıor dah azda olabilir
Bir nevi strateji oyunu, mapi fethetmeye çalışıyosun falan. Online oluyor öğrenmesi de zor değil.Risk e bir ara baktım nasıl bir oyun
Minecraft telefon ve bilgisayar farklı mı bilmem ama birde biraz para lazımArkadaşımın bilgisayarı yok ve birlikte oyun oynamak istiyoruz. O mobilden ben pc den gireceğim. Bildiğiniz güzel, saran oyun var mı? Hikaye falan fark etmez.
Anladım teşekkürlerBir nevi strateji oyunu, mapi fethetmeye çalışıyosun falan. Online oluyor öğrenmesi de zor değil.
Crack li vardır ama mobilde oynaması zorMinecraft telefon ve bilgisayar farklı mı bilmem ama birde biraz para lazım
açıkcası pubg mobiledan başka ve among usdan başka güzel mobil oyun yokKnk hiç hoşuma gitmiyor ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Risk e bir ara baktım nasıl bir oyun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çok oynadım artık baydı bir süre sonra ikimizde sevmiyoruz
Mobile mi çıkıyorApexama mobile bir ay kadar sonra çıkyıor dah azda olabilir