Ucuz Yollu Oyun Satış Sitesi

BeKo'O

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,427
Arkadaşlar The Forest alıcam ama Steam'de 32 lira, daha ucuza satan ve güvenilir olan bir site öneriniz var mı? Sadece Forest'da değil genel olarak

Arkadaşlar The Forest alıcam ama Steam'de 32 lira, daha ucuza satan ve güvenilir olan bir site öneriniz var mı? Sadece Forest'da değil genel olarak
yani forest ı bilmem ama genel olarak epic games de 60tl lik kupon falan yada direk indirimler falan oluyor ac oddyssey deluxe edition 20 tl ye almıştım yada diğer oyunu origins onun dışında ghost runner ne biliyim jedi fallen order falan 80 tl ye almıştım yani demek istediğim 250 300 tl lik oyunları çok ucuza alabiliyorsun indirimlerden ama senin istediğin dahada ucuz olması galiba

yani forest ı bilmem ama genel olarak epic games de 60tl lik kupon falan yada direk indirimler falan oluyor ac oddyssey deluxe edition 20 TL ye almıştım yada diğer oyunu origins onun dışında ghost runner ne biliyim jedi fallen order falan 80 TL ye almıştım yani demek istediğim 250 300 TL lik oyunları çok ucuza alabiliyorsun indirimlerden ama senin istediğin dahada ucuz olması galiba
Hocam ben zaten steam dışı sevmem alışverişi ama forest'a 32 lira fazla benim için, daha ucuza satan bir yer lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirimde 15 civarına düşer o zaman al
indirim bekliyorum zaten bayadır ama bi geldiği yok ki lanet olasıcanın

Hocam ben zaten steam dışı sevmem alışverişi ama forest'a 32 lira fazla benim için, daha ucuza satan bir yer lazım

kanka sen bilirsin piyasada abi epic çöp falan diye gezinen çok insan var birçoğu şu anda epic games mağazasından oyun satın alıyor bilgin olsun :)

The forest daha bı kaç hafta önce indirme girmişti ama kacirttmissin. Haftada 4 ayrı indirim oluyor. Yine girebilir. Girmessede 20 Mayısta bahar indirimi var kesin girer.

kanka sen bilirsin piyasada abi epic çöp falan diye gezinen çok insan var birçoğu şu anda epic games mağazasından oyun satın alıyor bilgin olsun :)
yok steam derken o anlamda demedim knk, epic-steam gibi genel oyun satış platformu dışında satın alım yapmıyorum. Steam dediğime bakma sen

İstersen ben de RDR2,CP2077, AC: oddys ve origin var. Pes 2021 ile fifa 212 de var.

Bu oyunları almayı düşünürsen yaz. Uygun fiyata veririm.

İstersen ben de RDR2,CP2077, AC: oddys ve origin var. Pes 2021 ile fifa 212 de var.

Bu oyunları almayı düşünürsen yaz. Uygun fiyata veririm.
Hocam oradan sadece rdr2 oynamayı isterdim ama maalesef o ölçüde bir sistemim yok, ve şu anki sistemimden daha üst düzey bi sisteme geçeceğimi de düşünmüyorum. :(

Geri