Öneri En Fazla 5000₺ Olacak Şekilde Telefon Önerisinde Bulunabilir Misiniz?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
26,220
ANDROID olursa daha iyi olur. Kamera vb. özellikler pek önemli değil. Batarya kapasitesi yüksek olursa ve uzun süre gideceğini düşündüğünüz bir öneride bulunursanız sevinirim.

Birincil olarak batarya kapasitesi-ömrü, hafıza boyutu, ikinci olarak da kameraya ve işlemci gücüne öncelik verilebilir kısaca. @Assistive

ANDROID olursa daha iyi olur. Kamera vb. özellikler pek önemli değil. Batarya kapasitesi yüksek olursa ve uzun süre gideceğini düşündüğünüz bir öneride bulunursanız sevinirim.

Birincil olarak batarya kapasitesi ve ömrü, ikinci olarak da kameraya öncelik verilebilir kısaca. @Assistive
Samsung a71 4500 mah batarya kapasitesi var

Samsung a71 4500 mah batarya kapasitesi var
Usta sadece batarya olarak bakmana gerek yok, yani hafıza boyutu ve işlemci gücü de önemli benim için. A71 3700₺'ye bulunabiliyor, bütçe daha geniş. Yani bütçe dahilinde biraz daha yüksek fiyatta daha iyi bir şey çıkmaz mı?

Usta sadece batarya olarak bakmana gerek yok, yani hafıza boyutu ve işlemci gücü de önemli benim için. A71 3700₺'ye bulunabiliyor, bütçe daha geniş. Yani bütçe dahilinde biraz daha yüksek fiyatta daha iyi bir şey çıkmaz mı?
Huawei P40 Pro
Huawei P40 Pro Temel Özellikleri
  • Ekran Boyutu: 6.58 İnç
  • Dahili Depolama: 256 GB.
  • Bellek (RAM): 8 GB.
  • Batarya Kapasitesi: 4200 mAh.
  • Hat Sayısı: Çift Hat.
  • Hızlı Şarj:
  • 5G:
  • 4.5G Desteği:

Batarya olarak M51 hepsine fark atıyor bilgine...

note 10 lite olabilir, iphone se 2020 olabilir, o kadar para vermesem de olur dersen poco x3 olabilir.

Oppo Reno 4 PRO, Galaxy M51(7000 mah batarya), Samsung Galaxy S20FE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karşılaştırma linki : buraya tıkla
Teşekkür ederim emeğinize sağlık.
Acaba Gorilla Glass 3 çok mu düşük kalır dayanıklılık açısında?
Çünkü S20FE gayet hoştu oraya gelene kadar, ama orada bi emin olamadım :D
Reno 4 PRO ile S20FE arasındayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,361
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri