tahminene 3 ay yedin yarın ticketa cevab atarlar paylaşırsan sevinirimSadece Aimbot açmış oda suyunu çıkaracak kadar değil.
tahminene 3 ay yedin yarın ticketa cevab atarlar paylaşırsan sevinirimSadece Aimbot açmış oda suyunu çıkaracak kadar değil.
Kendisine sorabilir misin ? Sadece merakımdan soruyorum.Rank maçlarında özellikle istanbul serverinde inanılmaz yalan yediğimiz maçlar oluyor.Hile olup olmadığından şüphelniyorum hep.Rütbesini merak ettim öğrenirsen içimi rahatlatmış olacaksınBilmiyorum.
Ya onun kuralı yok.
Diyelim ki hile açtı. Genelde kalıcı oluyor.
Bug kullandı. 3 Ay olma ihtimali var.
Ayrıca bunu burada tartışmaya gerek yok ticket atıp sorunca perma mı geçici mi söylüyorlar.
forum.donanimarsivi.com
keşke biraz bilip konuşsanız mçok zor olmamalı14ç sayfadan öğrenebilirsinizRiot, hileyi abinin açtığına inanmaz hiçbir bahaneyi de kabul etmez zaten. Riot'un ban kaldırdığını da hiç görmedim![]()
Yeni açtığı hesapta kullanmış.Kendisine sorabilir misin ? Sadece merakımdan soruyorum.Rank maçlarında özellikle istanbul serverinde inanılmaz yalan yediğimiz maçlar oluyor.Hile olup olmadığından şüphelniyorum hep.Rütbesini merak ettim öğrenirsen içimi rahatlatmış olacaksın![]()
benim kalktıAbim benim bilgisayarımda kendi hesapında hile açmış o hesap ban yemiş kendi hesapımla girdim bunu dedi sanırım hwid ban yedim şimdi daha giremeyecekmiyim valoranta? Açma yolu varmı acaba?
Maalesef abin gibi kişiler yüzünden İstanbul serverine giremez olduk.Onun gibileri yüzünden yabancı serverlerde ping dezavantajıyla oynuyoruz her zaman.Umarım abin bir daha bu oyunu oynayamazYeni açtığı hesapta kullanmış.
ne güzel toxic siz oynamanı sağlamış daha ne istiyorsun ?Maalesef abin gibi kişiler yüzünden İstanbul serverine giremez olduk.Onun gibileri yüzünden yabancı serverlerde ping dezavantajıyla oynuyoruz her zaman.Umarım abin bir daha bu oyunu oynayamaz![]()
Asıl sen bilsen de konuşsan.keşke biraz bilip konuşsanız mçok zor olmamalı