Valorant Hwid Ban Kalkarmı?

Abin hangi rankta bu hileyi kullanmış ?

Kendisine sorabilir misin ? Sadece merakımdan soruyorum.Rank maçlarında özellikle istanbul serverinde inanılmaz yalan yediğimiz maçlar oluyor.Hile olup olmadığından şüphelniyorum hep.Rütbesini merak ettim öğrenirsen içimi rahatlatmış olacaksın :)

Ya onun kuralı yok.
Diyelim ki hile açtı. Genelde kalıcı oluyor.
Bug kullandı. 3 Ay olma ihtimali var.

Ayrıca bunu burada tartışmaya gerek yok ticket atıp sorunca perma mı geçici mi söylüyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Riot, hileyi abinin açtığına inanmaz hiçbir bahaneyi de kabul etmez zaten. Riot'un ban kaldırdığını da hiç görmedim :D
keşke biraz bilip konuşsanız mçok zor olmamalı14ç sayfadan öğrenebilirsiniz

Kendisine sorabilir misin ? Sadece merakımdan soruyorum.Rank maçlarında özellikle istanbul serverinde inanılmaz yalan yediğimiz maçlar oluyor.Hile olup olmadığından şüphelniyorum hep.Rütbesini merak ettim öğrenirsen içimi rahatlatmış olacaksın :)
Yeni açtığı hesapta kullanmış.

Abim benim bilgisayarımda kendi hesapında hile açmış o hesap ban yemiş kendi hesapımla girdim bunu dedi sanırım hwid ban yedim şimdi daha giremeyecekmiyim valoranta? Açma yolu varmı acaba?
benim kalktı

Yeni açtığı hesapta kullanmış.
Maalesef abin gibi kişiler yüzünden İstanbul serverine giremez olduk.Onun gibileri yüzünden yabancı serverlerde ping dezavantajıyla oynuyoruz her zaman.Umarım abin bir daha bu oyunu oynayamaz :)

keşke biraz bilip konuşsanız mçok zor olmamalı
Asıl sen bilsen de konuşsan.
Rankedda hile açmak ile ölüm maçında açmak arasında dağlar kadar fark var.
Attığın konuyu açan arkadaşın da nasıl bir kafası varsa..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,087
Üyeler
189,547
Son üye
fredyy
Geri